Párkrát se mi povedlo nechat přes noc nebo i dýl zapnutou ERS50 nebo Ersu Vac 40. No a výsledkem je zčernalý, "spálený" hrot v místě, kde je cínovaná část. Dokud bylo hrotů dost, tak jsem vyměnil a starý hodil do šuplete. Teď dorazila bída a protože takovejch "spálenin" mám víc, bádám jak jim vrátit pocínování. Zrovna moc jednoduchý to není. Mechanicky čistit je blbost, pokud se naruší povrch, pájka hrot vyžere.
Kalafuna ani neutrální kapalina z GESu si neškrtne. Zinkem převařená kyselina taky nic moc. Ale celkem funguje kyselina a otírat hrot o starej novodur, finta z pocínování smaltovaných trafodrátů. Ale stejně na několika hrotech zůstaly různě velký plošky, kde se pocínování neobnovilo. Chtěl jsem zkusit, zda by nezafungoval klempířský salmiak (mechanicko chemický čištěni) ale nenašel jsem. Pak jsem si vzpoměl že jsem kdysi na půdě vyhrabal
tohle. Odhadem 1. republika. Smrdí to jako vazelína na auta ale funguje to dokonale.

Prostě se namočí hrot, přiloží SnPb a během 10 sekund "škvaření" je hrot čistej. Co to může být? Neslyšel jste někdo tu zkratku A.J.S. ?
Čímpak čistíte hroty vy?