Mini zdroje PC
Moderátor: Moderátoři
Mini zdroje PC
Tak jsem ho zatížil trapičem, který bere z 3.3V, 5V, 12V z každýho 10-12A, tedy nějakých 220W. Některý s touto zátěží naskočil, jiný ne ale pokud se postupně přidávalo 5V, 12V a nakonec 3.3V tak držel. Ovšem u všech za chvíli větrák na plnej kotel.
Nemáte prosím někdo odzkoušený, kolik tyhle mini zdroje mají skutečný reálný výkon?
Jinak půlka byla nefunkční všude prošvihlej 3A můstek KBP307G na vstupu. Že by nový kurvítko? Nacpal jsem tam o 1A silnější.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
Celeron píše:marli píše:O jeden takový zdroj bych měl zájem, můžeš hodit foto a rozměry?
Poslal jsem ti 2 x SZ. Ani jednu sis během celýho týdne nepřečetl. Beru to jako nezájem, akorát nechápu, proč ses na něj tedy ptal.
Jo, tenhle "borec" si u mne nedávno něco zamluvil, týden jsem mu to rezervoval a pak vůbec nereagoval
@ sis2: Ten "borec" ti psal SZ, že nakonec ten odvoz z Brna nevyšel, a ptal se jak moc rychle se toho chceš zbavit... Pak už jsem myslel že byl někdo rychlejší. Nechci to brát jako výmluvu. ale teď ji v odeslaných ani nedoručených nemůžu najít, nevím proč. Omlouvám se že Ti jestli jsem způsobil nějaké komplikace...