Kamera do auta - hledám lepší návod.

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Yarda1

Kamera do auta - hledám lepší návod.

#1 Příspěvek od Yarda1 »

Koupil jsem si kameru do auta a teď ji zkouším. Mají ji třeba tady (ale já jsem ji koupil v akci v kamenném krámu):
http://www.tvproducts.cz/cz/detail/kamera-do-auta
a tady je ke stažení návod:
http://www.tvproducts.cz/navod/manual_kamera_cz.pdf
ale jak ji zkouším (zatím se starší paměťovou kartou 2GB), dospívám k názoru, že ten návod je víceméně pro kočku, když mám nějaký problém, radu v tom "návodu" většinou nenajdu, musím postupovat metodou pokusu a omylu - až na ten návod je to IMHO za tu cenu docela dobrá kamera.
Máte někdo s touhle kamerou rozsáhlejší zkušenost případně nějaký podrobnější návod?
Přílohy
kamera.JPG
(12.34 KiB) Staženo 145 x
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
xxxe

#2 Příspěvek od xxxe »

Mám ji cca 2 roky a je celkem k ničemu.Vyzkoušel jsem několik pamětovek a kamera se seká.Pomůže jen vyndat baterku.Obraz je dost hnusný a po setmění není vidět skoro nic.O nějakým nočním vidění ani nepíšu.Před autem je vidět mimo město kde není osvětlení jen flek od světel auta.
Toto je druhá od prodejce protože ta první nešla skoro vůbec a obraz nebyl skoro koukatelný jak to cukalo a zamrzla pomalu každých 5 minut.Baterie je mrtvá po roce a půl asi.
monterjirka

#3 Příspěvek od monterjirka »

xxxe
Mám něco, co vypadá podobně a mám o podobnou zkušenost!
Navíc z toho modelu co mi tu leží leze cosi na frekvencích mezi 1500 - 1600 MHz a slušně to ruší navigaci. Na navigování to tolik nevadí, jen je třeba kameru zapnout až když navigace najde polohu, ale pro WEBDISPECINK.CZ je to velký problém jaké kopance a nesmysly to dokáže poslat do systému.
xxxe

#4 Příspěvek od xxxe »

U kámoše jsem viděl tu samou jako mám já (GoClever) a má už jiný FW ,jemu se prý nekouše a i obraz se mě zdá lepší.Hledal jsem po netu nějaký firmware ale nikde nic není ke stažení a ani nevím jak to tam případně dostat.

Asi je lepší si něco připlatit a koupit už pořádnou s GPS atd.
Yarda1

#5 Příspěvek od Yarda1 »

Pokud někdo četl ten návod z odkazu - k čemu je dobrý například ten parametr EV a jak ho nastavit?

EV
+2.0
+5/3
+4/3
+1.0
+2/3
+1/3
+0.0
-1/3
-2/3
-1.0
-4/3
-5/3
-2.0
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“