RWE?
Moderátor: Moderátoři
RWE?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vyžádej si ho znovu, už se neozvou....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Před pár týdnama mi u dveří zvonil dacan v kvádru a tvrdil, že mi v zastoupení ČEZu jde překontrolovat odběrní místo - a mával průkazkou s nápisem "BOHEMIA ENERGY". Ano, na ní mají natištěný loga jak ČEZu, tak i RWE nebo e-Onu a Pražský Energetiky. Ale jsou to podvodníci - stačí si dát do Gůůůgla jméno "Bohemia Energy". Když jsem ho slušně ale striktně odmítnul, začal mít kecy, že bez kontroly od nich mi ČEZ odpojí elektriku, protože nebudu mít schválenej odběr.
CHA. VSKUTKU. NAOZAJ.
Při vědomí si faktu, že bereme už zhruba 2 roky jak plyn, tak elektriku přes RWE (mám přímo v baráku souseda, kterej u nich dělá) a neexistuje žádnej reálnej důvod k případnýmu odpojení třeba v podobě nedoplatku jsem milýho kravaťáčka chytnul pod krkem, přes pokusy o odpor z jeho strany jsem ho narval do výtahu - a zastavil se až na chodníku s hlasitým ústním dodatkem, že jestli ho ještě jednou uvidím v baráku, neskončí pro něj podobný vyhrožování a pokusy o podvod tak lacino než jenom těma pár modřinama, který si způsobil sám odporem proti fyzickýmu vyexpedování z objektu... Zlomenýho nic neměl, rajská mu taky žádná netekla, měl to zkrátka "se slevou"...
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě