Miluju rozbroušené popisy IO
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
Zvukový procesor.jpg- (118.99 KiB) Staženo 124 x
- weed_smoker
V profi elektro jen výjimečně,jednalo se o desku na řízení výtahu tak z r.1995-2002,tam bylo označení vymletý i na procíku(QFP48 nebo 64) a stáblech i spínačích BTS4xx (TO-220/3 a TO-220/5) a jediný nevymletý integráče byly dva NE555P.
V PROFI se spíš používaj "hybridy" - takový keramický tišťáky s uhlíkovejma odporama osazený SMD,pájený nakolmo do hlavní desky.Někdy jsou zalitý komplet,jindy jen čipy epoxidem, pár odporů a cest barvou.Taky se nechává vyrábět u dodavatele zakázkovej potisk,třeba jen čísla nebo název výrobku a firmy s datem a revizí.Něco podobnýho jsem řešil u trandů z letadla
Když se Conrad přestěhoval do Wernbergu, stavil jsem se, a v koši s výprodejem reklamovaného zboží jsem vyhrabal za 5 DM dekodér videokazet. Dekódoval, ale nepříliš spolehlivě.
Na švábu i tranzistorech vybroušeno. Proměření osciloskopem ukázalo, že sandcastle impuls leze z vývodu vzhledem ke kostře a napájení odpovídajícím švábu A255D, jen ty úrovně byly nižší, odpovídaly spíše K174ChA11. Tak jsem ho nahradil TDA2593 a nemusel jsem nic jiného měnit ani nastavovat. Ale asi jsem si měl ještě trochu pohrát, kód to sice odstranilo spolehlivě, ale s nezakódovanými nahrávkami z kamery si dekodér nevěděl rady, nepravidelně vrážel do obrazu zatemněný pruh, proto se musel odpojovat... no tak jsem ho odpojoval.