Proc se pouziva na DPS maska zelene barvy?
Moderátor: Moderátoři
- pocitujlasku
otakarv píše: však i ve školách jsou tabule natřené na zeleno a toto vysvětlení si pamatuji ze svých velice mladých let kdy jsem navštěvoval základku a tam nám paní učitelka toto jasně vysvětlovala.
Tak to jsem chodil asi do škol někam jinam, protože všechny tabule, na který jsem v životě čuměl byly vždy černý jak bota a na základce dokonce bíle linkovaný.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Až koncem 90. letech se z toho u výrobců MB stala móda, takže se objevily třeba i černé desky, do té doby barva nikoho nezajímala.
Ten vliv na oči - ne jako uklidňující barvu ale pro určitý kontrast a snadnou orientaci bych nevylučoval. Ty desky byly ze začátku osazovány babosedem, na to firma už při vývoji mohla myslet. Na ruských červených se orientuje o dost hůř, takže by to mohlo mít vliv na rychlost práce a chybovost při výrobě.p32 píše:Tady u toho to nemá žádný vliv na oči, když je to stejně v nějakém obalu.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Kvicala_r píše:Zdeňku, panelizují si ty desky sami, nebo jim ten panel chystáš Ty?
Panel (přířez) nachystám já, oni přidají frézování. Je to prototyp, sází se to ručně, takže žádnej problém.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]