Atlas zase nefunguje správně

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
starecd

Atlas zase nefunguje správně

#1 Příspěvek od starecd »

zdravím všechny, mám e-mailovou schránku na tomto serveru a opět jsou problémy. Nezobrazuje se mi počet zpráv v mailu(poslední oprava trvala "odborníkům" 14dní. teď se ale nemůžu na maily ani podívat, protože mi to píše, že připojení není důvěryhodné(není https). Psal jsem jim o problému a přišel mi dotaz od nějaké slečny nebo paní, abych upřesnil o jakou technickou hybu jde. Myslím si, že jsem chybu popsal dost. psal jsem tam znovu a nikdo nereaguje. Po přihlášení se mi objeví hláška:
(Kód chyby: sec_error_unknown_issuer)
dreamer

#2 Příspěvek od dreamer »

Firmy Centrum a Atlas se spojily v roce 2008 a od té doby to jde s nimi z kopce. Přesto že v minulosti prodělaly několik restruktualizací a revitalizací očekávaný fvýsledek se nedostavil. Tyto portály žijí pouze ze zobrazované reklamy a vzhledem k tomu že je takřka nikdo už nepoužívá jsou jejich příjmy minimální a náklady poměrně vysoké. Doporučuji přejít na jiný freemail - sice chápu že to je pro tebe nepopulární řešení ale teď to řešit ještě jde. Ve chvíli kdy přestanou fungovat ze dne na den (a podle mne to dříve nebo později nastane) už to řešení bude složitější.
Odpovědět

Zpět na „Software“