A i když vyčteš kod tak ho musiš v paměti najít nebo přepsat paměť odzkoušeným obsahem což ne vždy jde .Mám programátor,ale jede pouze se softwarem takže free není...
Autorádio nespolupracuje s řídící jednotkou. Kód je jen v rámci autorádia. Párkrát jsem to dělal tak, že jsem načetl paměť a "podezřelý" HEXA řeťezec jsem si převed na DEC a zadal. Ale teď moje čtečka s touto paměti nespolupracuje.
Ale vždyť tady máš napsaný, že paměť používá SPI a ne I2C. To je logický, že to nebude fungovat.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
SPI je dost podobný tomu, co používá 93Cxx. Bohužel jen podobný...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Tak opraveno. Po načtení pameti jsem nenasel v kterém řádku je obsazen PIN. Proto jsem nahral jiný dump, který jsem našel někde na internetu. Ještě byl problém s napájením, autoradio totiž potřebuje tři napájení a zem. Tzn zapojeni ISO konektoru není standardní. Dale byl problém s incrementalnim potenciometrem hlasitosti.