Pro kuřáky

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
p32

#46 Příspěvek od p32 »

Ano, je to sice závislost, ale na druhé straně je to hlavně prokazatelná slabá vůle dotyčného kuřáka. A když se k tomu připojí vrozená zhovadilost, tak potom kouří všude. Každý může přestat kouřit, ale ne všichni se veřejně přiznají, že jsou na to ukončení mentálně slabí. Já končil s kouřením, když jsem vykouřil denně 40 cigaret. No a nejhorší byly jen ty první 3 dny nekouření. Dnes nemám jedinou myšlenku na kouření, kuřáci mi jako takoví nevadí, ale pravdou je, že ani nevědí jak smrdí. Na druhé straně je to stále lepší než být furt ožralej po pár pivech.
Cust

#47 Příspěvek od Cust »

Jsem kuřák, hospody mám raději nekuřácké. Když jsem v nekuřácké hospodě dlouho a dostanu chuť, skočím na cigáro na ulici. :-)
BOBOBO

#48 Příspěvek od BOBOBO »

Jo o tom se nesmí mluvit, je to nekorektní. Tato věta! je nekorektní a k zblití. Je to prdel, jako elektrikář, automechanik, truhlář si zákazníka a podmínky svého konání vybereš - nemám čas, mám toho moc. To se to kecá do kšeftu těm, kteří stále jenom musí.
Yarda1

#49 Příspěvek od Yarda1 »

Jimmi2 píše:...Představte si partičku osmi lidí, z nichž dva jsou kuřáci. Do které hospody půjdou....?

To je věc těch nekuřáků - jestli se rozhodnou, že jednou za půl roku to pro dobrou vůli překousnou nebo (zvlášť pokud se to děje častěji) někdo z nich prohlásí, že jemu kouř vadí a basta.
Jsem rád, že jsem se nenaučil kouřit, dokud jsem byl mladej a blbej (teď jsem už poněkud starší) a odolal jsem vábení kamarádů co čvaňháka v hubě považovali za znak dospělosti.
Zajímavé je, že pokud teď potkávám omladinu s čvaňháky, většinou jsou to děvčátka.
Svého času se přetřásal výrok pana prezidenta, že kouřit by se mělo začít až tak v sedmadvaceti letech, pak prý to tak neškodí. Na rozdíl od jiných diskutérů to považuji za docela dobrý nápad - kolik lidí by se v tomto věku rozhodlo, že s tím začnou?
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
mtajovsky

#50 Příspěvek od mtajovsky »

BOBOBO píše:... jako elektrikář, automechanik, truhlář si zákazníka a podmínky svého konání vybereš - nemám čas, mám toho moc.
To máš pravdu, on hospodský může těžko říct, že má toho moc, když má prázdný lokál. Ovšem i jako živnostník - elektrikář máš teoreticky nebezpečí, že pokud by se prokázalo odmítnutí zákazníka z jiných, než provozních důvodů, bude postih. Například jsi odmítl zákazníka, protože je cizinec, a vzápětí jsi stejnou/obdobnou zakázku vzal od Čecha.
BOBOBO

#51 Příspěvek od BOBOBO »

S klidem se zlob , to je jen blabla . Neporovnatelné
Ruprecht

#52 Příspěvek od Ruprecht »

Proč se vlastně v hospodách zakazuje jen kouřit, to je takové polovičaté, PROČ ÚPLNĚ NEZAKÁZAT HOSPODY? Nalévá se alkohol, pak tu máme tydlety alkoholiky a autohavárie pod vlivem, opilé cyklóny a další jevy, co my soudružky z JZD Mír nechceme
Naposledy upravil(a) Ruprecht dne 30 kvě 2017, 19:52, celkem upraveno 1 x.
Když promluví, tak buď kňučí, nebo lže.
termit256

#53 Příspěvek od termit256 »

Protoze jsou u moci 🤐. Tahle vlada porad jenom neco zakazuje, narizuje apod.
dobrman

#54 Příspěvek od dobrman »

Jsem skoro nekuřák, mám už pět let jen e-cig, takže se mě to zase až tak nedotkne. Ale tohle šikanování lidí mě neskutečně sere...

v lecčems má pravdu:
https://www.novinky.cz/domaci/439360-ku ... smysl.html
p32

#55 Příspěvek od p32 »

Mě to popravdě vůbec nesere. Je to naprosto v pořádku stejně jako EET. :lol:
BOBOBO

#56 Příspěvek od BOBOBO »

Nesere Tě to , protože jsi starej a nemůžeš . Já už skoro taky , ale mne to sere , přestože jsem bývalý kuřák . Co už se zde probralo kydů o bolševikách , ale kam se srali s takovouto opruzou pro celý národ .
Hydrawerk

#57 Příspěvek od Hydrawerk »

To se nějak obejde. Hospoda se změní na soukromej klub, vybuduje se externí kuřárna, nebo tak něco.
Ale zdá se, že stát už nemá zájem, aby lidi kouřili. My dříve narození ještě pamatujeme reklamy na cigarety v novinách, časopisech a na billboardech.
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/komu-j ... lamy/19923
Po více než deseti letech snah o zákaz či omezení tabákové reklamy, dosáhli její odpůrci konečně svého. Poslanci koncem února schválili návrh zákona regulující reklamu tabákových výrobků. Ta by od 1. června 2004 měla zmizet z časopisů, novin, billboardů a také kin.

http://ekonomika.idnes.cz/z-americke-pr ... 99M173T05C
Hydrawerk

#58 Příspěvek od Hydrawerk »

Sám zákaz kouření vítám, ale respektuji, že pro mnoho lidí to bude nepřijemná bezprecedentní změna.
Standa99

#59 Příspěvek od Standa99 »

horší bude, až nám vezmou chlast = slast :x
Přílohy
rus-stand.jpg
(42.52 KiB) Staženo 42 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
rnbw

#60 Příspěvek od rnbw »