Chytrý mobil-jsem jelen
Moderátor: Moderátoři
Chytrý mobil-jsem jelen
Jsem z toho magor, hledám týden, nenajdu. Těmhle krámům nerozumím a kdo rozumí, stejně poradí houby. Kdo ví a má tip? Díky moc
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Vyber nějaký, který má vyměnitelný akumulátor.
Jestli požaduje krytku objektivu nebo optický zoom, tak to se hledá velmi těžko.Chce lepší foťák
Z tradice samozřejmě doporučím nějakou Nokii, ale kdoví, jak dnes jejich telefony vypadají, když jsou pod taktovkou Microsoftu.
Rozhodně je nutno vyzkoušet mobil osobně. Hned uvidíš, jak dobře provedené je ovládání.
Výběr na Heuréce
Třeba hned ten první - Lenovo A536
Dobrý je také Acer LIQUID Z520
či Gigabyte GSmart MIKA M2
Svý manželce jsem koupil bílej DOOGEE byla nadšená - je pouze 6.5 mm tlustej. Výkon neskutečnej (rychlý osmijádro) - už jej má rok a stál pod 4000 Kč i s růžovým pouzdrem z měkké koženky.
Jinak jí kup bílej, ženská má pocit čistoty. A odlišuje se pak od mužů, kteří si kupujou spíš černej.
Jestli jde jenom o telefonování SMSkování a focení, tak bych zůstal u klasiky - třeba Samsung S5611, nebo lépe pokud ještě seženeš S5610.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich