Česká Digi TV testuje nové programy,
TV Smíchov již funguje na kartách Digi TV CZ
Moderátor: Moderátoři
stasek píše:Dobrý den přeji,
Mám asi smůlu, že jsem se kdysi upsal DIGI TV. Když srovnávám nabídku v základním balíčku, tedy v tom nejlevnějším za 260 měsíčně, co deklarují na svých stránkách, velice se divím. Dost programů já nemám, něco mě zrušili nedávno, -třeba Nova cinema a je zajímavé, že manželka má třeba Viasat Nature a já ne (máme každý svůj přijímač, přičemž její je nutno zapnout, abych já mohl fungovat a volit si svoje programy). Vadí mi taky, že občas u některých kanálů nejde zvuk, nebo vysílají v angličtině. Viasat History už taky neběží v češtině. Jsou to hovada a dělají si co chtějí. Kdyby někdo naznačil co dělat a jak to řešit, byl bych velice rád. Kdysi jsem byl přihlášen v diskusním fóru, co to řešilo, nějak to ale už nemůžu najít, tak hledám radu tady. Díky
.stasek píše:Díky za odpověď, ale píšeš ovlivňování přijímačů, asi myslíš to, že jsem napsal, že bez přijímače mojí ženy nejde můj. Je to tak. Máme jednu parabolu, konvertor se dvěma vývody, ke každému přijímači vede zvlášť koaxiál. Když já zapnu přijímač svůj, tak mě příjem funguje jen když ho má zaplý ona. Takže když já se chci koukat a ona ne, tak musím jít zapnout její přijímač. Opačně to není nutné, ona může přijímat bez toho, aby byl zapnut i můj. Oba přijímače jsou propojeny šedivým kabelem s koncovkami jako přípojky k internetu. ...
kokun píše:...
Pokud by přece u některých programů čeština naladěna nebyla, tak naladit správnou audiostopu bys snad (za ty roky) mohl umět![]()
Tl. OPT - Stopa (1 - 5: kříž. ovl. vpravo/vlevo si vyhledáš "Česky/Slovensky") a máš naladěno - a ne nadávat na někoho, když ten "černý Petr" je u tebe![]()