Zvláštní chování zařízení
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
Nemusí jít jen o aktualizaci SW a vyhledávání nových kanálů, ale hlavně o aktualizaci EPG. Pokud rekordér zapnete a EPG je již načtené pro všechny programy, musí se tak dít na pozadí. Kdyby se tak nedělo, tak po zapnutí uvidíte EPG jen pro aktuálně zvolený multiplex a další se načtou až ve chvíli, kdy na ně přepnete.Brudr píše:U videa nevím, ale zatím se spokojím s tím co napsal ZdenekHQ. Ví někdo proč se tak děje? Je to třeba kvůli aktualizaci SW?
Ještě mě napadla taková věc: nebrání něco přirozenému proudění vzduchu (např. že to máš ve věži, kde jsou pod tunerem a nad tunerem nějaké jiné komponenty (zesilovač, CD přehrávač apod.) Ten ventilátorek je až nejzazší řešení. Myslím, že konstruktér nebyl tak neznalý, aby zkonstruoval přístroj jen pro okolní teplotu nižší než 30°C.
No právěže ne, leží úplně volně nahoře, nad ním nic a pod ním dřevo. Myslel jsem původně, že zas odchází nějakej elyt, je jich tam celkem dost. On je to celkem levnej přístroj.TubeGuru píše:Zdar, podle mého skromného názoru tepelná pojistka je v tomto případě zbytečná, jelikož nic nevyřeší. Pokud Ti okolnosti brání provozovat tuner bez krytu, bude asi ten fuňák z PC dobrým řešením.
Ještě mě napadla taková věc: nebrání něco přirozenému proudění vzduchu (např. že to máš ve věži, kde jsou pod tunerem a nad tunerem nějaké jiné komponenty (zesilovač, CD přehrávač apod.) Ten ventilátorek je až nejzazší řešení. Myslím, že konstruktér nebyl tak neznalý, aby zkonstruoval přístroj jen pro okolní teplotu nižší než 30°C.