Problém s přihlášením na ebastlirna.cz

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jirkati

Problém s přihlášením na ebastlirna.cz

#1 Příspěvek od jirkati »

Pokud se přihlásím ze dvou domácích PC s WIN XP není žádný problém. Když se přihlásím ze třetího, "nového" PC s WIN 7 v ham shacku, mám smůlu. Nemám aktivní profil a při pokusu o přihlášení je stále hláška "Chybné jméno nebo heslo". Naposledy jsem to zkusil 9 x a nic. Co mám udělat, aby mi to chodilo všude stejně? A nebo co dělám blbě? Přihlašovací jméno i heslo mám správné.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Vygumovat šušeňky (smazat cookies).
Mělo by to stačit, kdyby nestačilo, použij nějakej jemnej rejžák na úklid PC - CCleaner od Piriformu nebo Advanced System Care Free od IO-bitu...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
jirkati

#3 Příspěvek od jirkati »

Jo, to mě nenapadlo. Mám tam placený antivir, snad tam nebude nic navíc. Zítra vyzkouším.
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Nevím jakej antivir máš, já mám taky placenej (AVG Internet Security 2015) a OBČAS = velice výjimečně se mi stává, že některou stránku musím ručně dát do výjimek = povolit od ní přijímat cookies, potřebný k přijetí a vyslání přihlašovacích údajů = jména/nicku a hesla. Nevím detaily, ale některý enginy softů pro tvorbu a správu webovejch stránek údajně vysílají takový cookies, který MŮŽOU u některejch antivirů vyvolávat "alergii" = antivirák si myslí, že to je pokus o napadení malwarem a blokne je. Přesný detaily by ti asi byl schopnej říct třeba ZdeněkHQ, kterej se tady na Bastlírně stará o všecky ty bity a bajty, aby nevyskákaly z harddisků serveru na podlahu a nerozutekly se kolem.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ten problém dělají různé verze "anonymizérů" v prohlížečích.

Sice nic neutají, takže jsou k ničemu, ale zato způsobí spoustu problémů, jako např. to, že si nepamatují cookies a pak se nejde přihlásit...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
jirkati

#6 Příspěvek od jirkati »

Tak pokus s vymazáním všech stávajících cookies byl neplatný, problém přetrvává. Ještě bych mohl přeinstalovat Firefox, ale to asi nemá smysl. Zajímavé je, že si při přihlášení pamatuje přihlašovací jméno i heslo, ale na číselný kód reaguje hláškou o neplatném jménu či heslu. Ále, co, obejdu se bez toho.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“