odrušovací prvek v troubě

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zakinek

odrušovací prvek v troubě

#1 Příspěvek od zakinek »

Dobrý večer, chtěl bych se jenom zeptat na takovou blbou věc - v práci se pokazila sušička kameniva ( jede 24/7) a pokazil se odrušovací filtr ( http://imgur.com/25naRZq ) jenže mám takový problém - filtr je umístěn v prostoru sušičky, takže během provozu má okolo sebe cca 80+- stupňů a potřeboval bych co nejrychleji náhradu - po Brně jsou obchody typu ges,gme apod. jenže tam mají nějaké plastové a nevím, jestli by to více jak měsíc permanentního provozu vydrželo.
Tak by mě zajímalo, jestli někdo nemáte zkušenostni s nějakou značkou co má přijatelné (cenově ) a kvalitní filtry které jsou běžně k dostání (potřebuju 16A)
fredis

#2 Příspěvek od fredis »

Vidím na něm 40°C. :wink:
procesor

#3 Příspěvek od procesor »

Prepojiť modrý-modrý a hnedý-hnedý, filter vyhodiť...dočasne. Malo by to fungovať aj bez neho.
Potom pohľadať originál, alebo lepší.
fredis

#4 Příspěvek od fredis »

Stačí trošku hledat :wink: . Namátkou: http://www.mercateo.cz/p/115CZ-16963359 ... tzentst(f6)rfilter
procesor

#5 Příspěvek od procesor »

fredis píše:Vidím na něm 40°C. :wink:
:D :wink:
zakinek

#6 Příspěvek od zakinek »

Díky chlapy za odpovědi. Tak zapojení sušky bez filtru není problém, jenže nebude to posílat nějaký ten bordel po síti, protože nad nama funguje streamovací firma ( jak po netu tak i vzduchem ) tak to by mě asi zabili. Jinak super díky za ten EPCOS ( jen bych ho potřeboval už zítra ráno koupit a nepotřebuju k tomu ten nejdražší) jinak těch 40 stupnů je nevím co, ale jsou dělané ( i ty plastové, ale to pochybuji ) do 100C
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“