Nabízím knihy za odvoz nebo poštovné

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

Nabízím knihy za odvoz nebo poštovné

#1 Příspěvek od pajosek2 »

Kdo máte zájem,tak za odvoz nebo za poštovné. Já nemám to srdce je vyhodit.
Přílohy
IMG00076.jpg
(277.76 KiB) Staženo 344 x
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Nestálo by za to je nejdřív protáhnout skenerem? Aby se daly poskytnout aspoň v pdfku vícero lidem?
Když to naskeníš v rozlišení 300dpi do formátu png (aby tam nebylo to rozmatlání obrysů způsobený kompresí jpg), můžeš barevně nebo v odstínech šedi, zabalíš do RARu a někam pod nic neříkajícím názvem upneš, postarám se o oříznutí, filtraci zažloutnutí a o fleky a překopnu to do pdf. Už jsem viděl pár pdf přímo ze skeneru nebo dokonce z fotek z digifoťáku a to se nedá číst, jak je to odfláknutý - když už něco takovýho chci učunit, tak tomu aspoň nějakou námahu věnuju a dám si záležet na výsledku...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pajosek2 »

Mám Ti je poslat? Já to skenovat určitě nebudu,je to na celý den a to já tedy nedám.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Hejnicek

#4 Příspěvek od Hejnicek »

Ahoj Pajosku,
vzal bych ty 3 za postovny co tvori pismeno "L" zleva.
Jsou na prvni pohled adepti na cteni pro mou osobu.
Po precteni romanu se docela tesim.
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Nj, to skenování samotný je cca na 2-3 hodiny (1 knížka !!!), ale to "hraní si " potom se skenama, aby to k něčemu vypadalo je u jedný knížky mnohem na dýl - tak na dva dny. Na radu Hilla jsem si vloni pořídil skener Epson a jsem maximálně spokojenej s kvalitou i rychlostí. Umí jak papíry i knížky, tak po přepnutí i filmový předlohy (kinofilm). Takže pokud bys je chtěl do pdf, tak bys mi je teda musel poslat - Hejníčkovi bych je pak přeposlal sám, zpozdily by se nejvejš o týden. Nebo kdyby bylo jednodušší je předat osobně... Jen nevím odkud Hejníček je. Po zdigitalizování bych je samozřejmě někam pověsil, na Uložto a podobně...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od pajosek2 »

Ekkare tak mi písni adresu a já ti je pošlu. Já toho mám fakt moc a skenování bych prostě nestihl.

Cowley

#7 Příspěvek od Cowley »

Ta vpravo nahoře vypadá taky slibně. V podobném duchu mám doma "Od krystalky k modelům s tranzistory" a "Radiotechnickou štafetu".
EKKAR

#8 Příspěvek od EKKAR »

Toho Šraita (Od krystalky...) myslím už někde v elektronický podobě mám, Radiotechnickou štafetu myslím ne...
Cowley

#9 Příspěvek od Cowley »

EKKAR píše:Toho Šraita (Od krystalky...) myslím už někde v elektronický podobě mám, Radiotechnickou štafetu myslím ne...

A chceš ji "na otočku" ještě s nějakými dalšími knihami na skenování poslat?
Mám tu ještě určitě nějakého Maťátka (učebnici Elektroniky pro školy).
EKKAR

#10 Příspěvek od EKKAR »

Hoši hoši, já nemám celý léto jen na to, abych skenoval knížky a dělal z těch skenů pdfka - možná se k tomu dostanu tak za 20 let, až mě p(d)ostihne osud a já se (možná) dožiju důchodu.... Zkuste si to taky sami, ono to není složitý, jen to je piplačka náročná na trpělivost a na čas.
ZVUK2000

#11 Příspěvek od ZVUK2000 »

EKKAR píše:Toho Šraita (Od krystalky...) myslím už někde v elektronický podobě mám, Radiotechnickou štafetu myslím ne...

Když zminuješ toho Šraita tak ta jeho kniha byla myslím 4. v edici Populární elektronika. Přestože kniha krystalka byla moje svatá bible tak mi z toho moc nefungovalo :D Zapojení i daleko složitější z té edice knih mi fungovala na poprvé :wink:
Naposledy upravil(a) ZVUK2000 dne 28 čer 2015, 19:51, celkem upraveno 1 x.
Eleman

#12 Příspěvek od Eleman »

Cowley píše:Mám tu ještě určitě nějakého Maťátka (učebnici Elektroniky pro školy).

Maťátko je na ulož to. Někdy se vyplatí nejdřív hledat a až teprve potom případně skenovat.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“