Rozdělal jsem rukověť, vysypalo se pár černých plastových šupin, neznámo odkud pocházej. Smrad ale divnej, necívkovej, nasládlej jak mrtvola, nebo starej selén.
Bosch GBH2-24DSR
Moderátor: Moderátoři
Bosch GBH2-24DSR
Rozdělal jsem rukověť, vysypalo se pár černých plastových šupin, neznámo odkud pocházej. Smrad ale divnej, necívkovej, nasládlej jak mrtvola, nebo starej selén.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Našel jsem na Berger nářadí explozívky, kondík stojí kilo ale je to nějaký divný. Já mám vývod dvě packy a náhradní má kromě pacek jestě jeden káblík. Já tam mám 0,15M / 250VAC X1, to co nabízej je nejspíš dvoják se středovým vývodem. Problém je, že GBH2-24DSR je asi 10 provedení podle napětí a země prodeje, jestli má reverz a regulaci otáček a jestli jsou ty explosivky správně.
Tak mě napadá, co když vemu kond 0,15M / 250VAC X2, připájím ho na původní packy a zablemtám tavkou, tak to bude asi makat nastejno, co?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
To, že má deklarovanou kapacitu je víceméně normální - zregeneroval se odpařením části fólie, akorát trochu hlasitěji. Tyto kondenzátory (když jsou zapojené jako odrušovací) moc kapacitu nemění ani po podobné závadě - kapacita padá jedině když uhoří celý vývod.
Michal22 píše:A to máš v klasickém válcovém pouzdře? Bych se s tím nematlal a skočil do GESu. Těch 100nF by mělo stačit.
Ten se tam nevejde, původní je čtvercovej a navíc plechový zahnutý fástony zabodnutý do regulace otáček. U Bergra ho maj, nebudu si dělat problémy.