74HC04-spěchá

Problémy s návrhem, konstrukcí, zapojením, realizací elektronických zařízení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ustafak

#16 Příspěvek od ustafak »

EKKAR píše:
EKKAR píše:Tohle by měli řešit Tvoji rodiče přes školský odbor místního správního úřadu - obecního nebo městského a když to nepomůže, tak krajského. Nekvalifikovaný učitel bez aprobace a hlavně znalostí z předmětu, který má vyučovat, by měl být výjimkou, ne pravidlem a pokud se takhle znemožňuje, třeba tím, že nezná věci, které jste se naučili podle ČSN v dřívějších ročnících, nahlásit to na školní inspekci, ať zjedná pořádek. Když těch stěžujících si rodičů bude víc, uvidíš ten fofr, jakým se to rozjede...

Co říci více???
Snad jen: Nemám slov!

No myslim že stížnost více rodičů nepomůže na střední jsme měli učitele co měl systém měl si třebas 4 a samý 1 propadáš takovejch rodičů si stěžovalo. Ale tak vo elektrice něco málo vý protože sem mu tam hodil http://www.elweb.cz/clanky.php?clanek=32 a hned protože tam neni napsáno vo vodporu tak je to návod na smrt a tak. Ale jako učí i další věci vo kterejch to řek. Ale stim se bohužel asi nic nenadělá. Jen nevim jak mu to teda mám zdůvodnit.Protože se mu nic nelíbí. Ale sám aby řek co je na tomhle špatně to to napíše to co bylo dobře že je špatně a že se mám na ten obrázek podívat pořádně když ta odpověd byla dělaná podle něj a nepochopí že už fakt nevim :roll: poraďte mi někdo prosím :((((
Ale učí základy číslicovky co neumí a řekne prostě tohle se mi nechtělo hledat ... :roll:
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

poslat mu olověný pozdrav ráže 9 a samozřejmě přitom dobře mířit...
pokud nemáš možnost, tak solidní buková baseballka ráže 20-30uncí má taky docela pádnost... Já už prostě nevím, nikdy jsem tyto problémy neměl, když já chodil do školy nebo na střední, bylo sice přebabováno, ale techniku učili chlapi, kteří tomu aspoň trochu rozuměli. Fakt je, že teď kdo neumí nic pořádného, jde učit cokoliv jiného a uživí se. Pak podle toho vypadají výsledky těch studentů v praxi, kdo se o věc nezajímá sám, většinou dopadne přímo na h*** (ústa...). A moje ratolesti jsou zatím ještě moc malé na to, aby měly s kulometnou rotou takovéhle problémy. Můj fyzikář na střední mne nechal vykládat látku, když zjistil, že v elektrice jsem lepší než on... Pak přišla teorie relativity a tam jsem zas čuměl jak bacil do lékárny já, no... Ale byli jsme si kvit, dodneška si tykáme...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ustafak

#18 Příspěvek od ustafak »

EKKAR píše:poslat mu olověný pozdrav ráže 9 a samozřejmě přitom dobře mířit...
pokud nemáš možnost, tak solidní buková baseballka ráže 20-30uncí má taky docela pádnost... Já už prostě nevím, nikdy jsem tyto problémy neměl, když já chodil do školy nebo na střední, bylo sice přebabováno, ale techniku učili chlapi, kteří tomu aspoň trochu rozuměli. Fakt je, že teď kdo neumí nic pořádného, jde učit cokoliv jiného a uživí se. Pak podle toho vypadají výsledky těch studentů v praxi, kdo se o věc nezajímá sám, většinou dopadne přímo na h*** (ústa...). A moje ratolesti jsou zatím ještě moc malé na to, aby měly s kulometnou rotou takovéhle problémy. Můj fyzikář na střední mne nechal vykládat látku, když zjistil, že v elektrice jsem lepší než on... Pak přišla teorie relativity a tam jsem zas čuměl jak bacil do lékárny já, no... Ale byli jsme si kvit, dodneška si tykáme...

Jj bohužel máš pravdu. Jako na střední sem se něco naučil z elektriky díky jedinejm dvoum učitelům ale ty důůežitý základy zas nemám protože nato sme měli chlapa kterej tomu asi rozuměl ale neuměl nám to podat tak si asi pak představíš jak to vypadá.A když měl připravený nějaký rozumný materiály dal nám je vždy pozdě a s fůrou chyb :roll: :roll: Prostě spěje to do ........ :!:
ustafak

#19 Příspěvek od ustafak »

Se asi z toho učitele zbláznim :roll: :cry:
EKKAR

#20 Příspěvek od EKKAR »

Tak mu neříkej UČITEL, když Tě nic nenaučí, říkej mu třeba MRŠITEL, když všecko ZMRŠÍ, když už si nepomůžeš, aspoň se Ti uleví...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ustafak

#21 Příspěvek od ustafak »

EKKAR píše:Tak mu neříkej UČITEL, když Tě nic nenaučí, říkej mu třeba MRŠITEL, když všecko ZMRŠÍ, když už si nepomůžeš, aspoň se Ti uleví...

no už řikám škvarek 🤐 ale nic no uvidíme vyzkoušíme mršitele :D
Odpovědět

Zpět na „Řešení problémů s různými konstrukcemi“