EKKAR píše:EKKAR píše:Tohle by měli řešit Tvoji rodiče přes školský odbor místního správního úřadu - obecního nebo městského a když to nepomůže, tak krajského. Nekvalifikovaný učitel bez aprobace a hlavně znalostí z předmětu, který má vyučovat, by měl být výjimkou, ne pravidlem a pokud se takhle znemožňuje, třeba tím, že nezná věci, které jste se naučili podle ČSN v dřívějších ročnících, nahlásit to na školní inspekci, ať zjedná pořádek. Když těch stěžujících si rodičů bude víc, uvidíš ten fofr, jakým se to rozjede...
Co říci více???
Snad jen: Nemám slov!
No myslim že stížnost více rodičů nepomůže na střední jsme měli učitele co měl systém měl si třebas 4 a samý 1 propadáš takovejch rodičů si stěžovalo. Ale tak vo elektrice něco málo vý protože sem mu tam hodil http://www.elweb.cz/clanky.php?clanek=32 a hned protože tam neni napsáno vo vodporu tak je to návod na smrt a tak. Ale jako učí i další věci vo kterejch to řek. Ale stim se bohužel asi nic nenadělá. Jen nevim jak mu to teda mám zdůvodnit.Protože se mu nic nelíbí. Ale sám aby řek co je na tomhle špatně to to napíše to co bylo dobře že je špatně a že se mám na ten obrázek podívat pořádně když ta odpověd byla dělaná podle něj a nepochopí že už fakt nevim
Ale učí základy číslicovky co neumí a řekne prostě tohle se mi nechtělo hledat ...