PS: tak výmena nič nezmenila je tam 470nF kondík a je to to isté akurát to prskanie v obraze zmyzlo bol studenák na tom budiacom trafku čo budí BUčko bol taký pritajenec, ale sudok je tam stale.
OVP CTV2941RFS, poduška
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
tornado6 píše:Otakarv - čo je omyl, niekde som niečo zle napísal? ak ano prosím nakopni ma správnym smerom
Omyl je můj, já jsem si stáhnul schému podle typu TV cos uvedl v úvodě z této stránky a v ní je označení tlumivek co Ti uvedl hazi jiné, L284 - L143, L282 - L170.
PS: R295 ma 27 Ohm ten je nový,tu tlmivku L283 ešte zmerám, C293 a 289 zmerám tak isto je možne že s nimi by mohlo niečo byt, C281 preventívne vymenený, ale sršanie robilo podla mna to budiace trafko a ten studenák lebo sršanie mi už potom nenastalo takže už len ten sudok a horizontalne rozširený obraz ako pri 4:3 tak aj 16:9 ked budem doma dodám aj fotky pre lepšiu predstavu.
PPS: je to presne tá schema čo som ju sem dal ako pdf len s malým rozdielom že na scheme je ten FET označený ako VT270 a na dps je označený ako VT230 ale to je detail.