Vysokotlaká myčka Karcher

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
scol

Vysokotlaká myčka Karcher

#1 Příspěvek od scol »

Funkce mytí pracuje spolehlivě. Po uvolnění spouště v rukojeti se má zastavit motor čerpadla. Ten však začne cyklovat asi v 1 vteřinových intervalech to znamená, že zapne a hned zase vypne a tak pořád dokola. Nesetkal se někdo s tímto jevem?
cabernet

#2 Příspěvek od cabernet »

V zariadenii je spinac ovladany tlakom. Ked to takto cykluje, pravdepodobne nedrzi tlak.
MATYCH

#3 Příspěvek od MATYCH »

zpětné ventily nedrží tlak,v poslední době ale nejdou vyčistit,neboť i Karcher K-2 dělá čerpadla nerozebíratelné,hlava je přinýtována plastovými nýty.Je to způsobeno i hadicemi z průhl.plastu,rostou v nich řasy a projdou i přes vstupní filtr.Když vstupní hadice v ruce pulsuje,je to ta závada,tlak se vrací zpět.Osobní zkuš.již několikrát.
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

Nieje to zavzdušnené?
Sandal

#5 Příspěvek od Sandal »

Potvrzuju to co píše MATYCH.Mám ty samý zkušenosti.
Celeron

#6 Příspěvek od Celeron »

Nojo, ale čím tu "Wapku" připojit? Mě rostou řasy i v neprůhledný červený hadici. Prostě takový černý šlemy po stěnách hadice. Napadá mě jen na vstupní šroubení připojit vícevrstvej filtr s velkoplošným sintrem. Zatím jsem ale nic vhodnýho nenašel, jedine vykrouhat na soustruhu. Taky jsem si půjčil a ucpal "Wapku", nakonec musela do servisu, nejsem prase, abych ji vrátil nefunkční.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Sandal

#7 Příspěvek od Sandal »

termit256

#8 Příspěvek od termit256 »

Rasy na to nemaji vliv, budou to vybehane ventily, muze to byt jen pitomy O krouzek, nejaka netesnost v hadici, pistoli apod. Pokud to nejde rozebrat je problem. Menime tyhle opotrebitelne dily pravidelne kazdym rokem.
Celeron

#9 Příspěvek od Celeron »

To modrý není filtr ale dávkovač změkčovadla, viz ty krystaly vzadu. Mám podobnej ve sklepě na svý studniční vodě. Před to se dává ještě ten sintr filtr aby pochytal, písek kterej by mohlo nasát čerpadlo. Jenže všechny tyhle věci jsou moc "křehký" vem si, že do toho je zapojená přívodní hadice, která se při manipulaci s "Wapkou" různě mele.
To vpravo neznám.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“