Nainstaloval jsem os win 7pro , SP 1, aktualizace os a ie 11. V nem jsem chtel udelat zmenu poskytovatele vyhledavani. Pres spravovat doplnky-poskytovatele vyhledavani a dole vybrat vyhledat poskytovatele hledani Najede stranka iegallery.com. A zde jsem si dal vyhledat google vyhledavac. Jenze to nejde pridat. Tapnu na Add to internet Explorer, najede dalsi okno kde je uz jen Google Search a znovu velke tlacitko Add to Internet Explorer. Ale tady to uz nic dedela, zadna odezva, reakce. Proste je to mrtve. Nereaguje to. Ten stejny postup jsem zkusil na jinem notasu stejny os , SP1 a nejaka stazena aktualizace a tam to slo. Nekde jsem cetl ze za to muze aktualizace KB3038314. Prvne odinstalovat, zvolit Google search a nainstalovat zpet. Jenze tuhle aktualizaci v notasu nemam. Nebyla vyhledana. Je tohle nejaky hacek MS nebo proc to nejde ? Jestli v tom ma prsty MS tak je to smejd, takhle se snizit. Diky
Naposledy upravil(a) robo dne 05 črc 2015, 16:25, celkem upraveno 1 x.
Kdyz by mel nekdo problem jako ja tak at si stahne tento zip do pc. Rozbalit a ulozit nekam kde ho najdu. Pak na nej dvakrat tuknout a souhlasit s pridanim klice do registru. Overeno na Win7Pro, 64b a IE11. Pote se ukaze v nastaveni-spravovat doplnky. Je potreba Google zvolit jako vychozi.
MS opravdu odstranil Google z nabízených poskytovatelů, Kdysi to šlo nainstalovat z jejich anglických stránek, ale tam jsem to před 14 dny už taky nenašel. Naštěstí ten přímý zápis do registru funguje.
Něco o tom je třeba tady: http://informacni-strasti.eu/index.php/ ... AD-ii.html