autozesilovač

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
horcis

autozesilovač

#1 Příspěvek od horcis »

némá někdo schéma auto zesilovače tak 150 a více watů?,našel jsem jeden ale ten má nejaké americký obvod hip4080, u nás na netu jsem firmu která ho dováží nenašel,nevíte aspoň náhradu za tenhle obvod,dík.
Hill
Administrátor

datasheet

#2 Příspěvek od Hill »

Katalogový list, schéma a plošňáky najdeš na http://www.datasheetarchive.com/semicon ... eet=855507, existuje i evaluation sada součástek. Jde ale pouze o švába, který budí plný můstek ze 4 FETů. Má vlastní nábojovou pumpu, ale ta neuživí koncové stupně (jen jejich budiče). Pro koncáky potřebuješ ještě měnič na těch 80V.
A, když už je katalogový list dostupný na netu, bude obvod sice asi jen na objednávku, ale určitě k mání taky.
denis15

#3 Příspěvek od denis15 »

Mám doma schéma na HAITAI 2400- má to 4x75W sinus, jde to dát do můstku. Problém je s trafem-už nikdo nespočítá závity.
Myslím si ale, že tyto věci nemá cenu stavět. Koukni do bazaru-nikdy to nebude vypadat jako originál a výjde tě to na stejné, né-li větší peníze,nehledě na čas strávený nad konstrukcí.
Jinak v KTE 3/2005 je měnič 12V /+-37V a jakmile máš toto napětí, můžeš si zesilovač ušít na míru.
mety

#4 Příspěvek od mety »

To chceš v tom aute robiť diskoteku? :) .Kup si normalne z obchodu až take drahe to neni.cca tych 1500Sk
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“