Sháním manuál pro AD 2000-M

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
multa62

Sháním manuál pro AD 2000-M

#1 Příspěvek od multa62 »

Zdravím všechny,
pořídil jsem si přístupový systém AD 2000-M.Bohužel k němu nemám český manuál . Překládání pomocí překladače je práce na dlouho a hlavně překlad je někdy dost nepřesný,zkoušel jsem něco vygooglit.Zhruba mám přehled,ale přivítal bych český návod k obsluze.
Prosím,pokud jej někdo má ,mohl by přeposlat,případně nějaký odkaz?
Předem děkuji.
Cowley

#2 Příspěvek od Cowley »

A od kohopak si jej poridil? Ze ti nedal cesky navod?

Jestli pres nejakej Eshop, tezko radit.
multa62

#3 Příspěvek od multa62 »

Příteli ,je naprosto jedno od koho jsem jej pořídil (dovezl mi jej syn z USA-byl velmi levný) prostě sháním český manuál ,tudíž tvoje odpověď je zcela zbytečná a nic neřeší.
Cowley

#4 Příspěvek od Cowley »

Težko radit... chtěl tím jen říct, že pokud není v ČR distributor, nepočítej s českým návodem.

Musíš se hold spolehnout na vlastní nebo google angličtinu.

Nebo sem nahoď tu část, které nerozumíš.

Příteli... :D

A pamatuj. Nic není zbytečné. Ani na Bastlírně.
multa62

#5 Příspěvek od multa62 »

Nechtěl jsem se tě nijak dotknout( potřebuji pomoc a tvoje odpověď mi to nijak neulehčila),prostě kdo se nezeptá nic se nedozví.To goglení s překladačem to někdy přeloží tak,že je z toho člověk spíš jelen.Základy ovládání jsou mi celkem jasné(překladač+videa na you-tube).
Spíše jsem chtěl mít v ruce kompletní a jasně formulovaný český manuál a doufal jsem ,že jej někdo má a bude tak hodný a třeba jej přepošle-toť vše.
Takže omlouvám se za špatně formulovanou odpověď a budu bádat dále snad se ,,dílo podaří".Díky.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od jjilek »

Sežeň živého překladatele, pokud nechceš něco pokazit. Sám jsem si ověřil, že Google přeloží některá fakta přesně naopak. Není asi sestaven na technickou mluvu, často velmi odbornou. Spíš jen na běžnou konverzaci na dovolené, a jiné běžné činnosti.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“