Oloveny akumulator 6V 2,4Ah 39mm x 76mm x 48mm
Moderátor: Moderátoři
Oloveny akumulator 6V 2,4Ah 39mm x 76mm x 48mm
Parametre: 6V 2.4Ah
Rozmery (HxVxS): 39mm x 76mm x 48mm
Vsade maju len vacsie - okolo 100mm...
Len sa mi to zda drahe na to, aky je to smejd...
Rozmyslam, ci tam nedam 5 ks NiMH do serie.
rnbw píše:Alebo to zjednodusit - vyhodit a kupit v Lidli novy smejd.
LOL, zrovna sem takovou baterku vytah z Asekolu (takova krava s velkym reflektorem s halogenkou, okolo asi 12 LED a zarivkou), akumulator je tam SD640 6V/4Ah - tatal tuhos, v GM/GES sem zadnou pouzitelnou nahradu nenasel, resp. tak od 250Kc coz je pase, uvidim jesi ted nebude neco v Holicich...
Ve vlastním zájmu nepiš, kdes ji vzal, doba je zlá a lidi jsou k...y.RayeR píše:(takova krava s velkym reflektorem s halogenkou, okolo asi 12 LED a zarivkou)
Pár totálně vysušených pouzdřených akumulátorů se mi podařilo oživit, ostatní jsou fakt mrtvé. Té destilky se tam nesmí nakapat zbytečně moc.
Obecně uznávám, že je nerentabilní tomu věnovat víc času.
A hlavně je nerentabilní vůbec si pořizovat přístroj, do kterého je potřeba nestandardní spotřebák.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Habesan píše:Pár totálně vysušených pouzdřených akumulátorů se mi podařilo oživit, ostatní jsou fakt mrtvé.
Hele ja uz mam svoje obdobi pokusu ozivovani Pb aku za sebou, nema cenu tomu venovat vic jak par minut casu. Pokud je uplne suchej, uz se to nikdy nespravi - vyhodit. Udal sem spoustu pokusu, ale vysledky celkove nahovno. Lepsi je tyhle pristroje s Pb/NiCd predelat treba na LiIon clanky z NTB baterii, kdyz se zadari, sezene se pack v kterym bejva casto jeden par clanku spatnej a zbytek je v pohode pouzitelnej