Zdravím. Mám mobilní telefon Aligator S4700 Duo a při stažení fotek do počítače a následném odpojení telefonu z usb dojde pravidelně k poškození několika fotografií. Když připojím do usb flash disk, pro odebrání mi počítač dá možnost bezpečného odebrání hardware. Při připojení mobilu tomu tak není a tak mi nezbývá než mobil rovnou odpojit. Nevíte prosím někdo o nějaké aplikaci, která by zabránila poškození fotek? Díky za pomoc. Mirek
Tak tento "telefon" jsem už někdy opravoval, ale připojit jsem jej nezkoušel. To vypnutí, nevím, nevím. K poškození foto dochází proto, že přístroj ještě komunikuje s PC, pravděpodobně nedošlo k dokončení zápisu na disk. Pokud tento přenos jakkoliv násilně ukončíš, poškodí ti to některé soubory. Opravdu se nikde neobjeví připojená disková "mechanika"? Co vidíš v TC?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Tak problém vyřešený. Přes TC to funguje. Když to připojím bez TC, tak to poškodí soubory (fotky), mockrát vám všem děkuji za velkou pomoc a záchranu pro mně tak cenných fotek. Mirek