Zase šmejdi?
Moderátor: Moderátoři
Zase šmejdi?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
Pred casem dokonce po chvili volal manzilek tehle prudicky, ze pry se mu zenuska malem sesypala
mi-ro píše:Mě sporadicky krátce prozvoní neznámé číslo. Že by kontrola, zda jsem ready a příprava takovou reklamu?
Ano, je to automat, který ověřuje, zda je číslo aktivní.
Sleduji t už delší dobu, často je prozvonění v neděli, většinou do týdne přijde 1-2 telefonáty se skvělou nabídkou. Číslo volajícího ale bývá skryto.
Možná by se hodila nějaká aplikace, která by uměla telefon (v případě skrytého čísla) ihned zvednout, kdyby jim to stačilo zvedat dost lidí, docela by se to prodražilo...
Jirka
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- radioelectrum
Kamarád zase použije větu: od koho máte na mne kontakt? Nikdy na to nejsou schopni odpovědět.
http://www.vyhledatcislo.cz/cislo/730587407
S těmi skrytými čísly může být problém? Proč to ti co skutečně potřebují s někým něco řešit, vlastně dělají? Jednou jsem se s tím setkal v nějaké prodejně, něco jsme si tam kupovali, oni nám chtěli zavolat, až to bude připravené a upozornili nás, že mají skryté číslo.
Jednou jsem byl svědkem příhody - jel jsem vlakem na vedlejších sedadlech seděl mlamoj, měl seznam telefonních čísel, mobiloval na ně: "Dobrý den, vy si asi na mne nepamatujete, ale mám pro vás podnikatelskou nabídku...". Vedlesedící mlamoj se ho po chvíli zeptal, co vlastně nabízí. On odpověděl, že nic. akorát dostal seznam čísel a má se pokusit domluvit schůzku. Tak ten jeho soused mu nabídl, že by mu do toho seznamu nějaká telefonní čísla ještě přidal
- pocitujlasku
radioelectrum píše:Kamarád zase použije větu: od koho máte na mne kontakt? Nikdy na to nejsou schopni odpovědět.
U nas uz aj na to maju odpoved: z verejne dostupnych zdrojov, ako napr. internet.
Ja im len razne poviem, ze pracujem a nemam cas, pripadne, ak ponukaju najlepsi pausal, tak len odseknem, ze mam sluzobny telefon a nic vyhodnejsie mi nedokazu ponuknut