Zdravim, v TV sa vypina LED podsvietenie,vypadne 100V pre LED.Je zaujimave ,ze TV po dlhsej pauze bezi aj 3Hod, a potom nepravidelne vypne podsvietenie. Zdroj som kontroloval, C su OK,napatia bez zvlnenia. Pripada mi to ako studak niekde na ledkach v panely.Nastretli ste sa nikto s niecim takym? Panel som zatial nerozobral. VDAKA
Zdravím , nemůže být problém v procesoru? Měl jsem teď na opravu taky LG LED TV, ta měla problém takový: po přechodu ze st-by do normálního režimu se rozsvítily normálně kontrolky, podsvětlení nešlo. Asi 15 minut jsem proměřoval driver led podsvětlení. Pak jsem TV restartoval, a najelo i podsvětlení, ale jen asi na deset minut, pak zase tma. Ten procesor se dost zahřívá, vznikly studené spoje. Provedl jsem reflow BGA čipu. Pak se to rozjelo normálně, akorád ta teplota se mi moc nelíbí, a ten nedostatečný chladič už vůbec né.
Chtělo by to chytit digitálním osciloskopem napájení led v okamžiku výpadku, pokud se obvod přerušuje a napájení je proudovým zdrojem, což se dá předpokládat, napětí pro ledky poletí vzhůru až zareaguje ochrana. Můžeš taky zkusit ledky napájet z jiného zdroje, máš-li nějaký vhodný a podívat se, jestli přestanou svítit, případně zda bude patrné ono přerušování obvodu.