Sklokeramika mi po zapnutí pípne, po chvíli napíše na horních dsp. F F a dole 28. Pak přepne a na levých dsp svítí H H. Nemáte někdo SM nebo alespoň error code? Spirály ploten se zdají být OK. Pulzní nap. 12V-ok. Sporák jede na 1 proklemovanou fázi.
Předpokládám, že v uvedeném zapojení deska fungovala a přestala? Jak je elektronika napájená, jestli přes srážecí kondenzátor, tak zkontrolovat v první řadě ten. Potom bych zkoumal, jak se měří teplota, jestli jsou OK senzory.
Elektronika je napájená pulzákem, výstup 12V ok. Senzory teploty žádný nejsou, jen provozní termostaty ploten. Elyty zdroje byly měněný-nevím kým, nevím kdy a proč ale napáječ dává svých 12V.
Plotny to spíná relátky nebo triaky? Protože je dost nepravděpodobné, že elektronika tím pádem vůbec něco měří, takže buď vyhodnotí špatné napájení, nebo možná taky chybný checksum programu v MCu, což by bylo hotovo. Ještě by to mohlo být vyhodnocení dotyku na dotykové plošce, nezateklo tam něco?
Spíná relátkama, na DPS snad nic nevyteklo, navíc jsem ji pro jistotu omyl Propanolem. Senzory jsou IR, nic do nich falešně nesvítí. No a po kontaktu majitele jsem zjistil důvod výměny primárních elytů. Nějakej doveda ji připojil na 400V, místo nuláku fázi. Tedy vybouchaly primární elyty a přestože zdrojový IO přežil, mohlo napětí na výstupu vyběhnout. Tipuju KO desku. Tam kromě vyvedených čtyř párů kontaktů relátek nejsou žádný periferie.