Zase šmejdi?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kevin_mitnick

#31 Příspěvek od kevin_mitnick »

pocitujlasku píše:
radioelectrum píše:Kamarád zase použije větu: od koho máte na mne kontakt? Nikdy na to nejsou schopni odpovědět.

U nas uz aj na to maju odpoved: z verejne dostupnych zdrojov, ako napr. internet.

Ja tak jednomu po tehle odpovedi trochu zkazil den. Volal na mobil meho kluka, o kterem se 100% jistotou vim, ze neni v zadne verejne databazi. Takze jsem mu maximalne urednim hlasem chladne oznamil, ze vola na mobilni telefon vojenske kontrarozvedky a na utajene cislo a ze pokud se to cislo nachazi v jejich firemni databazi, tak asi maji problem a hned zitra posilam inspekcni skupinu do jejich firmy na provereni, jak cislo ziskali. Asi za hodinu volal z te firmy nejaky manager. To uz jsem mel od kamose, co dela u operatora jmeno firmy i dalsi udaje, takze jsem dotycneho trocha sokoval a na predstaveni "dobry den, tady Novotny"jsem reagoval stylem "ja vim, jednatel firmy xyz s.r.o. se sidlem tam a tam". Docela ho to vydesilo. Deset mnut pak skemral do telefonu, ze brigadnik telefonista se opravdu jen zmylil ve vytacenem cisle a ze ho to velice mrzi a uz nikdy se to nebude opakovat.... Zjevne nelhal a krome databazi cisel se mezi smejdy evidentne sdileji i blacklisty, protoze od te doby (skoro tri roky) nemel kluk ani jeden telefonat...
fredis

#32 Příspěvek od fredis »

Dobrý výdrb! :lol: :lol: :lol: Jednatel měl asi bláto na hřišti..
hafca

#33 Příspěvek od hafca »

Já posledně zkusil jiný nápad. Nevím jestli byl tady nebo někde jinde, ale fungoval. Po zavolání a dotazu, jestli mám chvíli času na jejich nabídku jsem odpověděl, že ano. Jediné co potřebuji, je adresa, kam mám poslat fakturu. Na vyděšený dotaz, jakou fakturu jsem odvětil, že za můj čas, který už běží a částka je 1800,-Kč na hodinu. Po dotazu jestli to myslím vážně a kladné odpovědi zavěsili. :lol:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Hydrawerk

#34 Příspěvek od Hydrawerk »

Občas mi taky zavolají s nějakým průzkumem. Většinou hraju naivního křupana. Jednou volali s nějakým průzkumem o holení (chlapských tváří). Tak jsem se té baby taky zeptal, jestli se holí. Příště už to neudělám, nebo na mě pošle policajty. Zatím mě nenapadlo, abych babě popisoval, že jí postříkám k*** a narvu č***** do ****. Nějakou slušnost si zachovávám. Ale baví mě to tak 10 minut. Pak se s nima slušně rozloučím a rychle položím.
Hele, dá se říci, že rád telefonuju.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jenys »

Včera mi volala nějaká dívčina, že prý průzum a jak se zeptala jestli mám chvilku času, tak jsem řekl, že nemám čas a hned to s pozdravem ukončila. Asi je nejlepší nemít čas. :D
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
fredis

#36 Příspěvek od fredis »

Každý prostě má nějakou tu svoji metodu :lol: .
weed_smoker

#37 Příspěvek od weed_smoker »

Když ty holky zkoušim balit,položej to za chvíli samy a nic mi už nenabízej (nákup z mý strany podmíněnej schůzkou,jinak sorry).
Yarda1

#38 Příspěvek od Yarda1 »

Tohle je roztomilé:
http://www.novinky.cz/koktejl/395229-ot ... zbran.html
Je docela možné, že v nějakých call centrech už mají na telemarketing roboty. Nebo je v blízké budoucnosti mít budou. Tak ať si kluci umělí spolu pokecají:-D:-D:-D:beer:
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
dred

#39 Příspěvek od dred »

Tiež mám jeden pekný zážitok z telefošmejdovania. Z nejakej firmy ponúkali nejaký produkt..volali z pevnej linky a práve ma zobudili-spal som po nočnej.Ani som moc nerozumel čo chlapík chcel,len som mu odvrkol,že nech zavolá inokedy.Druhý krát už volal z mobilu a znovu ma zobudil po nočnej..márne som povedal ,nech neotravuje-mlel si svoje.Tak som si číslo uložil. O týždeň som bol v nočnej ,tak som mu v noci o 02:30 hod zavolal a hovorím mu ,že teraz ja mám akože deň a mám naňho čas,môžeme si pokecať.
:lol: :lol: :lol:
Celeron

#40 Příspěvek od Celeron »

Tak to nebyl moc vychcanej šmejd, pokud nemá skrytý číslo a nebo blokaci příchozích hovorů. :wink:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
p32

#41 Příspěvek od p32 »

Jak to tu čtu, tak jsem si vzpoměl, že mě vlastně už opravdu dlouho neotravovali. Asi jsem jim dal kdysi pěkný záhul a jsem na black listu. :lol:
frpr666

#42 Příspěvek od frpr666 »

Operátor: Jedna z prvních vět: hovor je nahráván a bla bla...
XY: nesouhlasím s nahraváním rozhovoru.
Operátor: ale, bla bla....
XY: nesouhlasím s nahraváním rozhovoru.
Operátor: nashledanou
XY: nashledanou
Celeron

#43 Příspěvek od Celeron »

To lepší je hláška Čezu "Hovor je nahráván, pokud nesouhlasíte, zavěste" :roll:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“