Po un/install Avast problémy s načítavaním stránky
Moderátor: Moderátoři
Po un/install Avast problémy s načítavaním stránky
skončil mi mesačný Avast, tak som ho klasicky ako vždy odin/nainštaloval a odvtedy mi nejdú spustiť niektoré stránky - vpravo dole vypisuje dialógové okná:
"Webový štít programu Avast zablokoval prístup na túto stránku, pretože nasledovný certifikát je neplatný google.com"
Inokedy ".....nasledovný certifikát je neplatný *.google.com" inokedy napr. *.g.doubleclick.net
Momentálne mám v Mozille okrem iných bežne otvorených aj 10 stránok pripnutých a po spustení Mozilly mi 3 predtým bežne používané nenačíta.
Zaujímavé že napríklad v prípade Bazoša mi jednu stránku načíta, pri inej vypíše ten *.g.doubleclick.net
Zasa blbne Avast? Alebo ja som niečo zlé urobil?
Asi toho bude celkovo dosť - ako to najjednoduchšie (a vôbec) povolovať?
- serviceman
- pocitujlasku
Skus si otvorit google.com a pozri si certifikat, ci sa tam ako CA neuvadza Superfish
Píšem iba skúsenosť ako to dopadlo - keď už som pýtal radu. Ďakujem za všetku ochotu pomôcť!
U Avastu som sa nikdy nemusel registrovať atď, inštalácia bola vždy jednoduchá, nejakú dobu to po inštalácii vždy chodilo, čo ja poznám, ostatní problémy s Avastom nemajú, nejaké povoľovania nespomínajú, a to sú úplní laici do PC, neviem prečo ja mám stále problémy a práve mne to pravidelne skapína.. Keby som chcel AV vymeniť, aký iný free jednoducý a primerane spoľahlivý, hlavne pre chodenie na bankový účet(!) ? Ako vôbec minimálne zabezpečiť PC, aby som mohol chodiť bezpečne na bankový účet?