Vysokotlaký čistič Black &Decker PW1500W

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Artaban001

Vysokotlaký čistič Black &Decker PW1500W

#1 Příspěvek od Artaban001 »

Má někdo z vás zkušenosti z výše uvedenou vapkou, co se týká náhradních dílů? - Mám zde jednu, které praskla výstupní příruba. Nejde to ničím zalepit a protože je to i držák ventilů, tak se to nedá ani vyrobit.
Kde by se to dalo sehnat?
Přílohy
priruba.JPG
(54.93 KiB) Staženo 315 x
Raptor181
Moderátor

#2 Příspěvek od Raptor181 »

Zlepit to snad pojde, ale je tam dost vysoky tlak.
Treba kupovat s hlinikovou hlavou a na zimu vypustat vodu z vapky.

Stalo sa mi to iste a musel som to vyhodit, lebo sa to neoplatilo kupit ako ND.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Aleš

#3 Příspěvek od Aleš »

Na Black & Decker se dají na rozdíl od noname značek nářadí koupit náhradní díly u autorizovaných servisů této značky. Nevím jak na vapku, ale já jsem potřeboval díly na pásovou brusku. Zašel jsem do servisu, kde mi je objednali a asi za čtrnáct dní jse si je vyzvednul. Ale počítej s tím, že díly jsou pěkně drahé.
rezis

#4 Příspěvek od rezis »

Známému se totéž stalo na Karcheru. Díl sice byl, ale za polovinu ceny nové. takže se na to vykašlal.
Internet - metla lidstva
tibi

#5 Příspěvek od tibi »

MYSLIM SI ZE NEJAKY SIKOVNY SUSTRUZNIK A FREZAR TI TO DAJU DOKOPI.TO NEMOZE BYT PROBLEM VYROBIT.ked uz ine nic existuju aj zvaracky na plast...
rezis

#6 Příspěvek od rezis »

tibi píše:MYSLIM SI ZE NEJAKY SIKOVNY SUSTRUZNIK A FREZAR TI TO DAJU DOKOPI.TO NEMOZE BYT PROBLEM VYROBIT.ked uz ine nic existuju aj zvaracky na plast...
To svarit nejde. Zkousel te tehdy a je to nejaky divny plast a navic je to tam hodne namahano. Jednat tlak, lom (jak to nekam potahnes) a snad nejhorsi jsou vibrace.
Internet - metla lidstva
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“