Ukončení prodejny GES v Hradci Králové
Moderátor: Moderátoři
- vasilceral
- Philip_Fry
Philip_Fry píše: holt budu muset pro některé věci do GM, kde ale těžko snáším nepříjemný personál (zejména jeden z prodavačů je často "napřesdržku")...
Zajisté píšeš o tom malým skřetovi. Ten mě přímo se...
Jinak s GESem to bylo na pováženou už před 2 lety. Odešla z něj půlka zaměstnanců, vyslechl jsem si o tom story od toho, co přešel k Švagerkovi.
Jo na Hobby Š jste při výčtu zapoměli, dá se tam nakoupit i pár jinejch věcí než v GME, GESu a AME. Trochu mě zrušení GESu mrzí, baterky z těch ostatních nerepasuje ani jeden. Ale faktem je, že letos jsem tam se součástkama nepochodil takřka s ničím, což je přesnej opak AME.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
BOBOBO píše:Také mne to mrzí , bylo více možností na výběr . Také do GM nerad chodím . Ale také mi chybí dlouholetý prodavač v AME pan Horký . Vždy se i zašpásovalo , dnes je to další studený krám .
Jo, ten šel asi před rokem do penze. Teď tam je pokaždý někdo jinej. Ale zatím pohoda, ještě kdyby bylo blíž nějaký "neplacený kryplík" parkování.
Ale zatím se mi skutečně nestalo, že bych nepochodil s nějakou součástkou. Akorát čísličáky skoro žádný nevedou.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!