Po un/install Avast problémy s načítavaním stránky

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já mám Avast Pro a taky žádný problémy s nějakým povolováním neznám.

Když klikneš pravým myšítkem na ikonu Avastu, je tam nabídka "zobrazit posledné pop-up".

Ale stejně asi hledáš problém tam, kde není....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
hrivan

#17 Příspěvek od hrivan »

Jednoduchý a hlavně zdarma je od microsoftu je Esential,dá se stáhnout z jejich stránek.Na základní zabezpečení to stačí.Problémy které popisuješ svědčí o tom,že si si tam z největší pravděpodobností nainstaloval i nějakého zmetka.Stáhni malwarebytes a potom projeď nějakým online skenerem.Pokud nepůjdou stáhnout,tak tam určitě něco máš.

Tak by si nám mohl aspoň zdělit co jsi s tím udělal.(':roll:')
jogo9

#18 Příspěvek od jogo9 »

Chcel som tomu nechať čas na odskúšanie, prejavy sa totiž niekedy svojvoľne zmenili, ale po rôznych pokusoch (reinstall zo záložného image, na to najnovší avast a najnovší ff) jednoznačná zmena určite nastala po prechode z SP2 na SP3 (SP2 mám v mojom pôvodnom image OS, ktorý som mal nainštalovaný - lenže snáď niekedy ešte v marci - a problém nebol).

Zaujalo ma, že v nedeľu cca 14.00 zostala ikonka avastu (vpravo dole v lište) akási zablokovaná v rotačnej medzipolohe a nešlo s avastom ani hnúť. Už som tých pokusov mal plné zuby, tak som pc vypol a keď som ho zapol za nejakú hodinu znovu, zdalo sa mi(ale už som si nebol istý ničím), že prostredie avastu je mierne zmenené - takže neviem, či sa nediali zmeny v samotnom Avaste - a tie neboli počiatok mojich problémov..

Po prechode na SP3 to najprv chodilo na jednotku, po chvíli používania sa začali, ale už len občasne, objavovať znovu tie pop-up, prednostne "sni64160cloudflaressl.com" - čo môže znamenať?

Načítanie stránok už ale také ako pred tým, než vznikol problém (pri SP2 a ff v.22-kvôli vzhľadu), určite tak svižné nie je.. A niektorým to trvá ešte viac..
hrivan

#19 Příspěvek od hrivan »

Už si zkusil ten malwarwbytes?
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i-malware/
určitě tam něco máš
jogo9

#20 Příspěvek od jogo9 »

Skúsil, aj našlo, a znovu aj teraz som preskenoval, našlo jeden, vymazal som, bez zmeny..
hrivan

#21 Příspěvek od hrivan »

Tak to bude ještě někde jinde.Proč si ten zkušební odinstalovával,tam stačilo zadat číslo a běžel by dál.Když to bylo bez problémů.
jogo9

#22 Příspěvek od jogo9 »

Všímam si, že sa mi vlastne ukazuje už len ten "sni64160cloudflaressl.com" - no stačí otvoriť google. Neviem čím by to ešte mohlo byť pri: inom disku, rokmi overenému imagu-inštalačke, upgrade na SP3, novom ff, AV.. Skúsim nájsť samotný adresár vo ff, v ktorom je informácia o otvorených listoch (aby som nemusel zálohovať ho celý), zatvoriť ich (ak to náhodou urobil niektorý z nich), prípadne to potom znovu všetko reinštalovať a popri tom priebežne sledovať čo a kedy pribúda.. Už len čas na to - a hlavne prekonať prirodzene sa zväčšujúcu "civilizačnú nechuť" - neustále sa obšírne učiť narábať s inými a inými kladivami - a všetko im prispôsobovať nové - lebo vždy potrebujem zatĺcť jeden mizerný klinec..
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“