Lamu si hlavu kde najdu levne nejaky reprak pro sve pokusy s prehravanim zvuku a signalu. (Viz vedlejsi vlakna na Poradne.) A co mi to cvrnkne do nosu kdyz jdu kolem popelnice.
Nevedel by z ceho to mohlo byt? (Dratky se pretrhali cestou domu v kapse.)
Ten slot mi rika ze to asi bylo z vetsiho celku ale zase ma vlastni napajeni.
Na 99% je to z takového toho hracího přání (už jsem jich několik kuchal)- ke spínači vedlo táhlo, které bylo přidělané na odklápěcí straně, po otevření se spínač sepnul a přehrál nahrávku. To, co vypadá jako konektor pro zapojení, je interface, kudy se to přání nahraje ve fabrice.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
VM888 je pro melodické zvonky, ne?
Ano, ISD1420 nebo něco podobného by tam mohlo být, často je ta nahrávka i s hlasem, ne jen nějaké midi.
A frekvenční rozsah by (odhadem) taky odpovídal.
Jestli se to dá nějak nahrát nebo vyčíst, to netuším.
Repráky jsem měl z těch vykuchaných, bývají tam 8Ω/0,25 nebo 0,5W. Dal jsem je známýmu.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Ne. Nejdriv klestema (lamal jsem desky). Druhou stipackama (stipal jsem pocinovane konce). A treti jsem snad uz pajel transformatorovkou. Tak nekde se ty zkusenosti museli nabrat.
Ted bych to pekne sroubovackem a pinzetkou rozebiral a odpajoval bych to mikro pajkou.
PS: At nezacinam novy topik zbytecne. V cem delate ty pekny schemata na pocitaci? Kdy soucastka je cervena a spoj je zeleny?