RAM Kingston
Moderátor: Moderátoři
RAM Kingston
V počítači jsou jen dva sloty, tam jsem ty paměti dal. Počítač se spustil, naběhl Windows XP, šla Opera i přehrát v Youtube.
Pak jsem zkusil demo Flying Simulator X a ten se už nespustil a zamrzlo to, po restartu jsem zkoušel ještě Sweet Home 3D a také to zamrzlo. Potom jsem paměti zkoušel po jedné a bylo to stejné zamrzlo to taky. (Memtestem jsem to zatím nezkoušel - rozchodil jsem ho až před chvílí).
Nevíte prosím jak zjistit jestli jsou paměti vadné (chci to zkusit Memtestem) nebo jestli jde o nekompatibilitu ?
IJK
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Jen tyhle paměti mají 2,6 V proti těm uvedeným 2,5 V, ale 400 MHz mají 2,6 V. A teď tam je jedna V-Data 256 MB 400 MHz Cl 3 a funguje.
Deska je MSI Via KT400A.
Paměti Kingston RMD1 - 400/1G 2,6 V.
Chtěl právě bych zjistit jestli ty paměti co jsem koupil jsou zničené nebo se nesnesou s deskou nebo z něčím jiným ?
- serviceman
- serviceman
U kombinace DDR400 a FSB333 MSI nezaručuje funkčnost.
Jak se nastavuje těch 333 MHz v BIOSu jsem tu volbu nenašel jen napětí buď automaticky nebo od 2,55 V.
To není ta deska co mám, moje má 2 sloty tahle 3.
V manuálu co byl u základní desky je na straně 4 tabulka FSB/Memory a u všech kombinací je OK.
Jinak nevím, co myslíte tím zahříváním u Goldmemory. Bavíme se o tom samém SW (http://www.goldmemory.cz/news_cz.php)? Já ho mám radši, protože chyby, které mě Memtest objevil až na několik průchodů, mi z tohoto vypadly hned při prvním.