Zkušenosti s nákupy v LIDLu.
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Kvicala_r píše:Máte někdo praktickou zkušenost s Vrtacím kladivem?
Mám to vyzkoušené, půjčil jsem si to minulý rok od kamaráda a naprosto bez problémů. Pokud tam máš ale obkládačky celkem tak 1,50 m x 2 m, tak to v klidu zvládneš i s ručně s nabroušeným majzlíkem a kladivem. Když chytneš ten grif, tak odsekneš vždy celou kachli a můžeš ji použít jinam. Tímto to samozřejmě půjde rychleji, ale všechny obkládačky asi rozbiješ a bude u toho větsí randál. Dobré je to na odrbání omítky uvnitř na baráku, abys mohl nahazovat novou.
mi-ro píše:Musel jsem si dokázat, že jsem nepoučitelnej idiot. Navštívil jsem Chlumecký LIDL a asi jsme byl v nějakým dobrý rozmaru nebo rauši, zalíbila se mi sada 18-ti šroubováků na stojánku a přes veškerá dřívější varování je za necelý dvě stovky!! koupil. Jsem si říkal, třeba se jednou spletli a prodali něco solidního. NESPLETLI!! Už při prohlížení jsem zjistil že černé pracovní konce nejsou kalené jako u solidních prodejců ale pro klamání už pohledem namočené do barvy-dobrá, není to profi ale jako záloha to bude dobrý, nebylo. Tři malý šroubováky se ukroutili už při povolování šroubu z plastu pri prvním pokusu!! Ostatní jsem zatím nezkoušel a tak si říkám že ty už budou určitě v pořádu....
Tak ještě ho čekají obklady v kuchyni a trochu pomlátit wc
Zatím musím říct, že vypadá jako dobrý kup - a doufám, že si teď z toho nekákne.
Podobné levné kladivo jsem koupil v akci kdysi v Globusu a taky dosud funguje. A to jsem ho dokonce půjčil švagrovi na rekonstrukci koupelny či kuchyně. Nevyplnilo se pravidlo "Čeho se potřebuješ zbavit, to půjč".
Původně jsem si chtěl kladivo jen půjčit, ale byl nějaký problém s vypůjčením nástavce(sekáč, vrtáky) a samostatný majzlík stál asi polovinu ceny neznačkového kladiva a k tomu ještě půjčovné....
Chtěl jsem ji tehdy na jednorázovou rekonstrukci kuchyně a možnost reklamovat byla bezproblémová, tak jsem koupil celou neznačkovou krabici a vyšlo to zhruba nastejno jako zápůjčka a nástavce.
Myslím, že je to dobrá volba pro toho, kdo to potřebuje jednou za čas a neseká nic velkého do betonu. V nejhorším mu vrátí peníze, když se to rozbije hned první víkend.