SAMSUNG GT-S5611 zámek karty SIM
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
SAMSUNG GT-S5611 zámek karty SIM
Telefon jsem zapl bez SIM a dal jsem jej v menu návrat do továrního nastavení. Myslel jsem si, jestli není problém v SIM, tak jsem ji strčil do Motoroly W230 a tam normálně šla a bez PINu.. Tak co ten Korejec po mě chce?
Nebo je možný, že se telefon nějak sám zablokoval pouze na SIM od O2?
Samsung má trochu hokej v názvosloví...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
- Artaban001
Ještě bych zkusil zadat *2767*3855#
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Artaban001
Přešel jsem z TWISTu na paušál a nechal jsem si vyměnit SIM za novou. Původní byla už dosti mechanicky zničená, tak pro sychr. Nějak jsem si nebyl vědom, že bych ten zámek SIM v menu zapínal - maximálně PIN.
No, i když je ta nová SIM ze stejným číslem, tak je to přece jiná sim, ne?
(měla jiný PIN, PUK, a to IMSI číslo). Takže kdybych ten zámek SIM zapnul s tou původní SIM, tak s duplikátem by ten telefon taky neměl fungovat, ne?
Nebo by pak ta nová SIM tu volbu nějak aktivovala, nebo to dojebal KIES při neúspěšným update firmware - přepl telefon do load módu a po chvíli vyskočila hláška, že se aktualizace nezdařila, že to mám zkusit později. Z load módu jsem musel zmizet pomocí vytažení a znovu vložení baterie..
No nic, asi to vidím na reklamaci v pondělí..
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
Telefon s těmito čísly pracuje, identifikuje je. V případě aktivace zámku SIM si telefon pamatuje (myslím) pět karet, s nimi funguje, ostatní neakceptuje. Je to taková ochrana při ztrátě přístroje, ale je dost primitivní.
Artabane, z Rosic to nemáš daleko sem.
Kdyby ti nepomohli, ozvi se.
- Artaban001