Nefunguje Windows Update
Moderátor: Moderátoři
Nefunguje Windows Update
- serviceman
- Zkontrolovat zda běží služba Windows Update.
- Použít MS FixIt.
Windows Update je spustený kontrola cez prieskumníka ale evidentne nič nerobí ale pracuje Windows Instaler worker,ale neviem či je to ono
- serviceman
- serviceman
Pokud jsi stahoval někde updaty manuálně a nebyly na tvůj počítač, není chyba v 86/64?
- V úvahu přichází ještě virus.
- Přílohy
-
2015-08-12_16-35-49.jpg- (85.1 KiB) Staženo 117 x
A ten WSUS je toto? http://download.wsusoffline.net/
Zatial som to neskusal. Daju sa cez to stiahnut updaty a do cistej instalacie win-u potom doinstalovat naraz z jedneho setup-u? alebo ako to funguje?
Stáhneš si utilitu, tam vybereš OS, vybereš, že chceš aktualizace pro české (slovenské
Největší využití to má u XP, že člověk nasouká do PC všechny update, a nemusí zprovozňovat IE a Windows Update... Samozřejmě, jen pokud nehodlá provést změnu v registru a dostávat aktualizace na Windows Embedded.
Skušal som manualne nainštalovat tu aktualizaciu a napísalo mi že nie je pre moj počitač tak ja už neviem jedine že by mi to blokoval nejaký zmetek ale ak je to virus ako ho zistit, spustil som aj Smart sken s NOD 32 a nič nenašiel.
tornado6 píše:Používam Eset NOD 32 Antivirus
To je to samé, jako jezdím škodovkou červené barvy - špatně jede, co s ní?
Jestli tam máš verzi větší než 4, tak ho odinstaluj, restartuj a mrkni ještě po spuštění, jestli tam něco nezůstalo. Na aktualizaci nepotřebuješ žádného antivira v NB, ale potom si ho tam dej.
http://answers.microsoft.com/cs-cz?auth=1
Nevím, k čemu máš nainstalovaný další antivirus, kdy 8.1-ky mají svůj. Zkus ten Avast, Nod ... odstavit.
PS: ale raz mi to vypísalo že aktualizacie boli zakázane použivatelom, čo je ale blbost pretože mám nastavene automaticke aktualizacie a x-krát som to kontroloval.