Otevreni slozky dlouhe nacitani obsahu
Moderátor: Moderátoři
Otevreni slozky dlouhe nacitani obsahu
xsc píše:Nezáleží na velikosti, ale na počtu souborů. Pokud je jich moc, tak to trvá dlouho.
Osobně nechávám ve složce "download" stažené soubory jenom dočasně aby nebyla přeplněná, co je určené k uložení roztřídím a přesunu do příslušných složek. Třeba náhledy fotek které jsou v přiměřeně menším množství (50-200 podle potřeby a velikosti souboru) rozděleny v podsložkách se načtou téměř okamžitě.keemo píše:vypratat ten bordel
Indexování by mělo načítání urychlit a je defaultně zapnuto - osobně mám zakázáno a v mém případě jsem nezaznamenal žádný podstatný rozdíl. Taky lze aspoň u nadřazených složek zakázat zobrazení "miniatury".
- serviceman
serviceman píše:Podívej se na kategorii složky. Pokud je Download v kategorii "pictures", změň na "general", píší zde.
Nemusel jsem nic menit, mam tam general. Zkusil jsem indexaci slozky Download a taky bez uspechu. Prece nejakych 3.2GB, neco jsem smazal, nemuze byt probloem otevrit. Je to smes ruznych velikosti souboru a zopar slozek. System jinak slape v poradku, odezva os nema problem. Vse reaguje hned,
- serviceman
Edit. Smazal jsem obsah, a zkopiroval jsem tam nejakych 60MB obrazku z viber aplikaze. Udelal restart a po nem po otevreni slozky stazene soubory opet zeleny bargraf, sice se jen mihnul ale to asi pro to ze je obsazeno jen tech 60MB , byt tam vic bude to stejne na pikacu. Napadlo me co kdyz bych slozku stazene soubory smazal a vytvoril ji znovu, jestli by to nepomohlo.
Edit: Smazal jsem obsah slozku stazene soubory a nakopiroval z kose obsah puvodni slozky, tech cca 3,5GB, restart a po nem to stejny , zeleny pruh. Tak tady taky nic.