Porážka zvířat HALAL
Moderátor: Moderátoři
Porážka zvířat HALAL
http://www.antimesita.eu/stop-halal/ritualni-podrezani/
Jsme opravdu ještě páni své země?
Začínám mít strach zabít králíka z vlastního chovu!
- Artaban001
Pamatuju si, jak jsem kdysi v Bille kupoval kuře a narazil jsem na jednom na nápis Halal. Tak jsem po tom pátral a zjistil jsem to, na co Ty poukazuješ teď, tak před pěti rokama, než se tu rozjel ten byznys s těma uprchlíkama (Naplňování Barcelonského procesu?).
Neříkám, že s tím souhlasím, ale tak nějak mi to celkem žíly netrhá. Flamewary na tyto a podobný témata nic nevyřeší, jen má spousta lidí zkažený den a nebo jsou na sebe vzájemně nasraný.
Však ty Halal kuřata nekupujte, z přílivem uprchlíku stejně nic nenanaděláme,nebo snad ano? - Budem je snad na potkání zabíjet? (ironie). Jinak jsem nedávno narazil v Brně na dva obchody HALAL
Když tady vylezu na střechu, tak mám výhled na jedno uprchlické středisko. Už jsme si s žebrajícíma elementama z toho ústavu taky užívali své, než nám někdo poradil zavolat na ně policii. A od tý doby byl klid. To se ještě o přílivu imigrantů tak nějak nemluvilo. Dokonce jsem jeden spoj z Brna na Jihlavu nazýval Orientexpres, protože tam bylo spousta "zakuklenců" (to bylo kolem roku 2000).
A komu něco říká policejní škola v Zastávce, tak o tom něco ví - Máme vedle garáž
http://www.halal-maso.cz/
- radioelectrum
kovar píše:Jsme opravdu ještě páni své země?
Charles Darwin řekl že nepřežijí ti nejsilnější ale ti co se umí nejlépe přizpůsobit. Myslíte někdo že s našimi politiky to bude u nás český národ ?
kovar píše:Začínám mít strach zabít králíka z vlastního chovu!
v prapúvodní víře ještě bez náboženství bylo zabití kohokoli bráno jako vražda, nerozlišovalo se jestli to byl komár nebo člověk. To až později různá náboženství vytvořila rozdíly mezi cenami jednotlivých životů.
Jedna věc by mě ale zajímala. Podle mě člověk cítí bolest proto, aby předešel nějaké škodě. Pokud se sekneme do prstu, bude nás to zřejmě dost bolet. Pokud si ho však usekneme úplně, jsou dvě možnosti. 1/ Prst budeme považovat za ztracený. 2/ Nevzdáme se, a budeme doufat, že nám ho někdo přišije. Bude to ve 2. případě bolet více?
A ještě jedna úvaha. Někdo bude mít závažný nevyléčitelný problém třeba s ramenem. Bude obědnán na amputaci, se svou situací smířen. Týden před operací se na té ruce sekne do prstu. Bude mu to vůbec vadit? Bude ho to bolet?
Jenže žijeme ve 21. století, máme ledničky, máme jakous-takous kulturu a i ke zvířatům se chováme humánně = snažíme se je pokud možno zabíjet rychle, aby to časově netrvalo dlouho a pokud možno je předtím omračujeme. Já jsem v tomhle za Okamuru - chodit venčit pejsky případně vodit čurat prasátka tam, kde se chtějí shromažďovat ve větším množství tihle údajně taky lidi, kterým se nelíbí nikde kde jsou doma a proto se roztahujou do zbytku světa - aby ho přeměnili na stejně postižený prostředí, ze kterýho odešli.xsc píše:...A ta pravidla tehdy nevznikla ani tak z náboženských důvodů, ale spíš jsou to postupy, jak připravit a uchovat jídlo v teplém podnebí.
A kutilmile - nelituju tě
Pokud jde o Okamuru, tak ten by měl zpytovat svědomí. Ještě v dobách, kdy nebyl politikem, vykládal o tom, jak to měl v Japonsku těžké. Protože Japonci jsou xenofobní a jeho jako napůl Japonce a napůl bělocha moc nebrali. A nyní nám vykládá, jak by se měl chovat správný Čech
Je mi jasne ze to driv melo sve prakticke opodstatneni, nicmeme dnes je to jen jejich zvrhlost. Asi by se jim taky nelibilo kdyby jim imagracni urednik vypaloval nejake znameni zhavym zelezem apod. jak bylo zvykem ve stredoveku.
Az budou chtit povolit treba sukani s detmi nebo mrtvolami, taky ti to bude pripadat jako delani komara z velblouda?
Pro tebe ale muze byt uplne jedno jestli to nazvou urok nebo nejak jinak, vzdy zaplatis vic nez ti pujci.
Prohlídka pouze na vlastní nebezpečí. V případě potíží, prosím, smazat.
http://www.mpolska24.pl/post/6737/holokaust-chrzescijan
stasek píše:...Je rozdíl, jestli je zabijí tak jak na jatkách, tedy zastřelí a následně vykrví anebo podřežou a pomalu nechají vykrvácet. T...
Máš v tom trochu zmatek. Na jatkách se zvíře nejdřív omráčí a pak nechá vykrvácet. Kráva dostane jednu do hlavy jateční pistolí, prase se omráčí elektrikou. Tak to alespoň bylo v době, kdy jsem tam pracoval. Kdybys to zvíře opravdu zabil, tak ho nevykrvíš protože srdce už nepracuje. Zvířata tedy umírají omráčená na vykrvácení.
- radioelectrum
Toto vidím jako jedinou cestu jak přežít tu multikulturu.