Digitální váhy
Moderátor: Moderátoři
Digitální váhy
váhy
Bylo by možné vyrobit něco z proužků pakfongu, ale dlouhodobá stabilita cejchování asi nebude valná.
Nevím, za kolik by se dala amatersky vyrobit, ale určitě nebude přesná. Myslím, že hodně věcí se dnes nevyplatí vyrábět. K nim bych počítal i váhu.
Mám takové tušení, že v nějakém amaru něco bylo, ale nejsem si jistý.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
a) býti klenotníkem a vážit drahé kovy na prodej či výkup...
b) býti lékárníkem a vážit léky či jedy...
c) býti překupníkem a vážit "háčko" nebo "péčko", eventuálně obé "řezat" pro vyšší zisk...
Co jest pravdou??????????????????????????
Jinak klenotnická elektronická váha s přibližně žádaným rozsahem stojí od 10kKč výše, je kontrolovaná co půl roku kvůli cejchování a ta firma ji jezdí instalovat přímo na místo vážení, když se přenese, musí se znova nacejchovat...
Ještě chceš takovou váhu, stasku?????????
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
Vidíš, přestože jsem leta střílel, perkusní střelba mě nenapadla, přitom jsme na terčovou střelbu i my vážili ne střely, ale celé patrony a vybírali jsme si na soutěže skupiny s nejmenší tolerancí. Takže GREAT SORRY, OLD BOY!
Zkusím se zeptat, mám taky jednoho známého, vlastní bazar-zastavárnu, na výkup a zástavy šperků má prubířské váhy asi tak v téhle třídě váživosti, tak z něj zkusím vytáhnout, odkud ty svoje má - doufám, že Ti bude stačit kontakt na toho dodavatele - to je ta klenotnická váha, o které jsem psal výše.
A kutilmile - nelituju tě