Vyhledani notebooku podle MAC adresy
Moderátor: Moderátoři
Vyhledani notebooku podle MAC adresy
Pomocí příkazu arp -a si můžeš vypsat MAC adresy a příslušné IP adresy všech zařízení v lokální podsíti, se kterými tvůj počítač v nedávné době komunikoval.
Pokud jde ale o provoz za routerem dál, tak podle mě není šance MAC adresu vystopovat. Natož pak v rámci Internetu.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Mam s tim cca pred 6mesici vlastni zkusenost. Kolegovy z prace nekdo ukradl v hospode telefon za 12 000kc zavolala se policie sepsal se protokol a tim to vicemene zkoncilo. Sice tvrdili ze ho nechaji dat na black list ale kdyz si imei ted overis na strankach policie tak bude cisty a tudiz nekradeny.
Chteli jsme po nich aby ho nechali u operatoru zamerit a oni nas odkazali na nejaky zakon uz nevim cislo ze to muzou udelat jen v pripade ze s tim telefonem byla spachana nejaka zavazna trestna cinnost, coz kradez neni. Navic na to musi byt soudni povoleni.
p32 píše:Jestli jsi jim taky řekl : "Byl to Packard-Bell Easynote"
tak to jsi mohl taky definovat, že "byla to škodovka fábie červené barvy"![]()
Ty bys ho podle této "přesné" definice rozeznal, kdyby na stole bylo pět a ve dřevě?
Neeeeee!Rekl sem jim to asi takhle jak bude na fotkach.Mne je 36.Ale stejne sem mnel pocit ze je ucim vic ja nez oni mne...jak tady skoro.
Po spusteni se zapinal program na simulaci obchodu s akcemi a komoditami,ted nevim jak se jmenuje...Dik za pomoc,chci ty zlodeje poslat do Afriky nebo Eritree.
- Přílohy
-
DSCN2458.JPG- (143.81 KiB) Staženo 117 x
-
DSCN2457.JPG- (141.02 KiB) Staženo 120 x