Zvuk veže Panasonic SA-AK28
Moderátor: Moderátoři
Zvuk veže Panasonic SA-AK28
A kutilmile - nelituju tě
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
[ Flat,Dance,Rock,Techno.Jazz} bol nahluchly blbec.A ten vykon-60+60W.
Samozrejme na typovom stitku prikon 45w.Takze realne mohla dat tak
12-15wat na kanal.V tejto cenovej relacii tych 3-5 tisic to stoji vsetko za prd.
Kto chce mat dobry zvuk musi asi zainvestovat....
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
proel64 píše:Kto chce mat dobry zvuk musi asi zainvestovat....
Nebo zajít do bazaru (ať už kamenného nebo internetového nebo prostě z druhé ruky) a tam si v takové cenové relaci koupit přístroj poctivé konstrukce o 2 třídy vyšší
Pokud dnes chceš koupit nové opravdu kvalitní audio tak dáš řádově 10tisíc za jeden komponent. Věž v celku jako takovou snad těžko kupovat, je to něco jako když si dnes koupíš složený PC z nabídky nějakého obchodu. Každá sestava má své přednosti, ovšem prakticky v každé je nějaký slabší komponent (ať už z jakýchkoli důvodů).
Třeba kolega si před šesti lety koupil minivěž JVC za asi 20 tisíc a od té doby dvakrát měnil kazetovou mechaniku protože se mu vždycky sedřely zuby z plastových koleček. Asi před měsícem jsem u něj byl a mechanika zase akorát tak na výměnu.
www.sigmaphon.cz
Já mám už 6 let domácí kino SONY a kanarád si je taky koupil loni. Akorát že co já dal za samotný zesilovač to on dal za celou sestavu. Je složený z komponentů, krásný, značkový a hlavně levný. Akorát že už na druhý pohled mu vzadu chybí připojovací místa (kdo by se po nich taky koukal že) a když se srovnají po zvukový stránce tak dneska už lituje že "ušetřil".
Mimochodem, Superwoofer OFF/ON v režimu HEADPHONES a OFF/MID/MAX v normálním režimu mám na svém Technicsu taky...
add ekkar
Ale teď jsme dost OT, spíš bychom měli bádat nad tím, jak NEONImu pomoct s tou jeho zk****nou věží, respektive se zk****ným korekčním zesilovačem. Nějakým jednoduchým integrovaným to asi nahradit nepůjde, třeba LM1035 nebo 1036, co? Ten potřebuje k řízení ss napětí, což, jak se dohaduju, asi v tom AKáčku k dispozici nebude. Podle všeho je tam integrovaný nf procesor řízený po sběrnici I2C, tady bude důležitější, jestli ten konkrétní typ má frekvenční charakteristiky předvolených korekcí natvrdo vypálené ve struktuře čipu, nebo jestli jdou ovlivnit třeba hodnotou externích součástek, aby se z té zmršeniny ještě něco dostalo...