Právě že primár je v rezonanci , sekundár je v rezonanci. Rezonanční frekvence primáru a sekundáru je stejná. Podívej se, kdyby jsi měl nějaký to přibližovadlo ze zážehovým motorem a karburátorem, kde se ještě používá mechanický přerušovač, tak by jsi věděl, že bez paralelního kondenzátoru to nehází jiskru. A pročpak myslíš, že máš u klasický Tesly "volnou vazbu"? - Aby se Ti nakmitalo na primáru co nejvíc voltů a tou volnou vazbou Ti to přešlo na sekundár, kde se Ti rezonancí nakmitá napětí ještě vyšší. Teslák by měl dokonce mít správný poměr šířky a výšky, protože dle jedné teorie je to intenzívně zkrácený ctvrtvlnný zářič (zkrácený tím, že je svinut do cívky a navíc má kapacitní "konec" - Ten "sféroid")
Než jsem si postavil mikroteslák s klasickým rotačním jiskřištěm, tak jsem prošel hodně zahraničních webů, i takových borců, co měly blesky několik metrů třeba jako tato:
https://www.youtube.com/watch?v=FY-AS13fl30. U všech výkonnějších to jiskřistě bylo rotační
A proč ten čtvrtvlnný zářič? - Jestli Ti něco říká napěťová a proudová kmitna (na konci je napěťová kmitna - je tam nejvyšší napětí, někde u prostřed je proudová kmitna. Pokud to nepostavíš jako čtvrtvlnný zářič, budou Ti jiskry skákat i mezi závitama a dopadneš jak já, že Ti to zfajruje).
Jinak mám ještě nějaký ten stykač z magnetovým zhášením. Hezky dlouhý oblouky to házelo, když jsem spínal proud ze 24V baterie do "akčního elektromagnetu" z odběrem několika desítek ampér, nebo do elektromotoru. Pokud ten stykač vypnul dřív, než se motor stihl roztočit, nebo po sepnutí toho magnetu, vyšlehl z něj docela efektní výboj zelené barvy a ještě složená z kuliček.. Občas jsem přemejšlel, jak by se dalo ještě blbnout z magneticky vyfukovaným jiskřištěm.. A Ty se dívej na takový oblouk jako na proměnný odpor.
Nejjednodušší rotační jiskřiště: Dva šrouby dostatečně daleko od sebe, a mezi nimi se otáčí kříž z plechu, který je poháněn elektromotorem. Jakmile ramena kříže propojí ty dva šrouby (mezi šroubem a tím koncem kříže je podkritická mezera) vybije se kondenzátor do cívky. Rotující kříž navíc odfukuje ionizovaný vzduch. Kříž musí být od motoru odizolován, nebo musí být odizolovaný celý napájecí obvod a kostra motoru.