Tankový den Lešany

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
EKKAR

#16 Příspěvek od EKKAR »

Kvicala_r píše:.. Já se k takové technice naštěstí (ale i bohužel) nedostal... Kdopak z vás si oblíbil WOT? :)
Mám 185cm a 120+ kilo živý váhy - je to asi 5 let, podíval jsem se do Králík na "Cihelnu", kde měla AČR propagačku s technikou včetně T-72 M4 CZ. Zkusil jsem do tý potvory vlézt, ale vůbec jsem se dovnitř nedostal ... Není o co stát, podle tvrzení těch, co se dovnitř vejdou, je tam místa jen o maličko víc než ve smrkovým pyžamu... A WoT hraje k smrti rád synátor...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
p32

#17 Příspěvek od p32 »

EKKAR píše:Mám 185cm a 120+ kilo živý váhy ..... vlézt, ale vůbec jsem se dovnitř nedostal

Prostě jsi vyžranej jak tento oné. Já jsem vyšší a jsem rád, že jsem 25 kilo shodil. Vůbec se mi ta tvoje váha tenkrát nelíbila. :lol:
EKKAR

#18 Příspěvek od EKKAR »

Dírou o velikosti stejný jako má poklop se protáhnu. Ale kam se nevejdu, je prostor POD poklopem - tam prostě přečuhuju... Ono ne nadarmo mají ruský tanky v podmínkách, že jejich obsluhy nemají měřit víc jak 175cm - skoro stejný omezení, jako mají na posádku Sojuzy, ty mají povolenejch 180cm - a pro vyšší lidi než 165cm stejně ještě musejí dělat extra odlišnou sedačku.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
konosuke

#19 Příspěvek od konosuke »

to jste neviděli 4 z tanku a pes ? nabíječ Gusta byl chlap jako hora a k tankánům ho vzali, ale to byl stav válečnej, že jo
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Jimmi2

#20 Příspěvek od Jimmi2 »

konosuke píše: ...ale to byl stav válečnej, že jo
To byl stav literárně-televizní. S válkou to nemělo nic společného :wink:
konosuke

#21 Příspěvek od konosuke »

pravda...družba se sovětskými soldáty co Polákům dopekli dost byla literární fikcí poplatné době
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hejnicek

#22 Příspěvek od Hejnicek »

Jo Cihelna, tam jsem se letos nedostal. Byl jsem asi pred 5-ti lety a bylo to perfekt!!
Rad bych nekdy na Bahna, ale mam to hodne z ruky :(
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

Kolega z práce se na ty Bahna jednou vypravil - a přestože měl na autě tehdy ještě označení invalidy (O2 - rok na to mu ho revizní Mengelka odebrala, že prej je obslužně soběstačnej, tak nepotřebuje ani částečnou invaliditu...), tak ho odstavili na parkovišti 4,5km daleko od místa konání a hybaj po štěrkový polňačce pěšky - a to má dotyčnej nohu od kolena dolů umělou...
konosuke

#24 Příspěvek od konosuke »

Synci a děvuchi, to je ňakej Udo Dirkschneider z německý metalový kapely Accept, malý chlápek ale na pódiu řve jako dyž na nože berou, výška k tankánům tak akorát...
Přílohy
udo.jpg
(35.48 KiB) Staženo 57 x
Hejnicek

#25 Příspěvek od Hejnicek »

Skoda, ze se takto nevyskytuje na hranicich schengenu,
to by se zajemci o pobyt snad obratili zpet na cestu do svych teplejsich domovu.
EKKAR

#26 Příspěvek od EKKAR »

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“