Firma Elex Brno - zkušenosti?

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
fredis

#16 Příspěvek od fredis »

Teď zrovna jo, ale to je spíš výjimka než pravidlo. Jinak to tam ovládá BM xxx a občas pro zpestření nějakej Rus. :lol:
jef111
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jef111 »

No však jo, a proto jsem si těch zápaďáckých měřáků všímal tak nějak víc a velice často se mezi přihazujícími objevoval elexbrno nebo rhrozek...
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
Artaban001

#18 Příspěvek od Artaban001 »

Richard Hrozek je Elex Brno.
istrasil
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od istrasil »

Jinak před lety jsem tam koupil nějakou obstarožní, digitronovou potvoru (zaboha si nevzpomenu na typ), která za dva dny umřela, a úplně bez problémů mi vrátili peníze.
Teď jsme kupovali do firmy jetý obrazový generátor, taky jednání v pohodě, jen mají v kšeftě a na webu jiné ceny - nevím, jestli to byla náhoda nebo prostě je "výstavka" dražší a třeba se dá smlouvat.
Hydrawerk

#20 Příspěvek od Hydrawerk »

Že by tohle? http://www.elexbrno.cz/detail.php?proId=412&secId=106
Je to srandovní, ale ty vyšší ceny v krámě než na eshopu jsou běžná věc u mnohých prodejců.
Jinak viděl jsem tam jakýsi snad VF generátor Tesla s led displeji. Je to z té hnědé řady z konce 80. let. Je velký jako mikrovlnná trouba. Co by to mohlo být za typ? Na webu ho nemají.
Z hnědé řady byl třeba čítač BM642. http://www.pouzitemericipristroje.cz/ba ... _1_tn3.jpg
radioelectrum

#21 Příspěvek od radioelectrum »

také dávám přednost koupit přístroj levněji, ale nemůžete chtít měřák který prodávají zrepasovaný se zárukou za cenu jako když ho koupíte někde na burze s tím že to nějak žije. Repasi pro ně dělají v Hesu a to je firma co by nevypustila nic pochybného.
Matias

#22 Příspěvek od Matias »

Já jsem tam pár let zpět kupoval Wellerku tříkanál. A když jsem pak sháněl náhradní pero s kabelem, tak mě přímo odkázali na firmu, které dodává tyhle díly. A nejspíš i pájka pocházela od nich.
Sdělil mi, že by to brali stejně od nich a asi by na tom museli něco ještě přihodit.
Takže spokojenost.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“