Nejde mi přímo otevřít PDF soubor,ukládá se na neznámé místo
Moderátor: Moderátoři
Nejde mi přímo otevřít PDF soubor,ukládá se na neznámé místo
V nastavení PDF se mi nedaří najít volba "ukládat/rovnou otevřít".
V PC taky nevím , co kde změnit. Prosím o radu.
.
Adobe je Verze. 2015. 008.20082
Windows 7 , Verze 6.1
- serviceman
Našel jsem záložku "Správce stahování" , ale tam je volba "uložit" nebo "Zeptat se kam uložit". To je nastejno.
Volba Nástroje -> Aplikace otevře nějaký e-shop.
- Přílohy
-
Správce stahování Firefox.jpg- (176.11 KiB) Staženo 131 x
Nevim presne ktera je to polozka z hlavy, tady mam zrovna Foxit Reader.
V Acrobat Readeru byvala v nastaveni polozka, jestli PDF otvirat v okne prohlizece internetu, nebo se PDF rovnou otevre v Acrobat Readeru.
- serviceman
To otevře něco jako Android Market:https://marketplace.firefox.com/serviceman píše:Na obrázku, který ukazuješ si klikni vlevo na Aplikace a vpravo vyber pdf.
Hejnicek píše:Zkus to vzit za druhy konec. Ne v nastaveni prohlizece internetu, ale v nastaveni Acrobat Readeru.
Nevim presne ktera je to polozka z hlavy, tady mam zrovna Foxit Reader.
V Acrobat Readeru byvala v nastaveni polozka, jestli PDF otvirat v okne prohlizece internetu, nebo se PDF rovnou otevre v Acrobat Readeru.
Může to být v Acrobat Readeru. Ale nenašel jsem to tam. Navíc je divné, že IE a Chrom soubor otevřou PDF bez ptaní(samozřejmě , že se přitom taky ukládají do složky "stažené soubory").
- serviceman
PavelFF píše:To otevře něco jako Android Market https://marketplace.firefox.com/
????
- Přílohy
-
2015-09-05_14-01-08.jpg- (150.38 KiB) Staženo 122 x
Co teda potřebuju?marshal píše:Nástroje/možnosti/aplikace/formát dokumentu(pdf)
a rolovacím menu vpravo vybrat co potřebuješ.
- Přílohy
-
Bez názvu.jpg- (159.85 KiB) Staženo 111 x
- serviceman
Mimochodem, v nápovědě je k tomu poznámka "A particular configuration of the server hosting a PDF document could force the download of the file (disabling the preview)." - čili, dělá to všude?
Když v nabídce nic o PDF nemáš tak zvol "použít jinou" - nabídne ti různé aplikace. Jestli mezi nimi není tvůj PDF prohlížeč tak zvol "procházet" a najdi jej v adresáři "program files"