Vlastní někdo jugoslávské rádio Tarantela?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stejda

Vlastní někdo jugoslávské rádio Tarantela?

#1 Příspěvek od stejda »

Zdravím,

Nevím, zda-li se neptám na nesprávném místě, ale kdo ví.
Nemá náhodou někdo ve sbírce toto rádio
http://www.radiomuseum.org/r/elektronsk ... tereo.html
a byl by schopen a ochoten pořídit kvalitní snímky? Rád bych vytvořil realistickou vystřihovánku v neživotní velikosti. Ta by pak byla volně k dispozici na Internetu.

Kdysi jsem jako menší tento přijímač dostal a ve své mladistvé ignoranci jsem jej rozebral. Jeho zvěčněním bych svůj zločin proti sběratelství ve své mysli trochu narovnal.

Moje přechozí práce (jako že si nedělám srandu):
http://brokenpapercrafts.blogspot.cz/20 ... oezia.html
radioelectrum

#2 Příspěvek od radioelectrum »

Toto rádio jsem kdysi u někoho viděl, nevím už u koho, bohužel jej tedy nemám možnost nafotit. Podle mne by byl větší ohlas pokud by se udělal o Talisman 308U.
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lukas-Peca »

Vystřihovánku Talismanu 308U bych teda chtěl vidět. To už by byla trošku vyšší liga.
Hejnicek

#4 Příspěvek od Hejnicek »

Nebo prenosne "tranzistoraky :) " Rekreant ci Orient
stejda

#5 Příspěvek od stejda »

Tak tohle je spíš moje osobní záležitost, ale proč ne, Talisman můžu zkusit taky. Nejtežší je udělat 3D model a pak už je to jen šoupání dílů po stránce. Nafotil by někdo? Nejdou ale jen nějaký fotky, mám na to specifický požadavky.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“