Neznámý přístroj Tesla

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PavelFF

#16 Příspěvek od PavelFF »

Nika tu technologii zjevně má.
masar

#17 Příspěvek od masar »

Nika píše:Generátor šumového spektra 12XJ050?

Generátor šumového spektra je to určitě.
:wink:
tvdyda

#18 Příspěvek od tvdyda »

Neniu píše:Během brouzdání vlnami internetu se mi podařilo najít tuto fotku: http://www.tvdyda.com/fotky/muj_pracovn ... 7_2009.jpg

Zaujal mne neznámý přístroj mezi monitorem a osciloskopem. Napadá někoho, co to může být za typ a k čemu to slouží?
Nechodím sem a tak jsem nemohl odpovědět. Ale dostal jsem email, že je tu podivný dotaz vzniklý na základě fotky z mého webu, takže tady je odpověď:

Ten podivný přístroj, to je vyřazený Generátor Šumového Spektra Tesla 12XJ050. Nepoužívám ho, mám v úmyslu do něj zbudovat zdroj různých napětí, které při opravách potřebuju. Jenomže není čas, práce co mi lidi nosí je čím dál tím horší. V poslední době už pomalu tahám od pondělka do soboty 12 hodin denně a někdy už musím přihodit i kousek neděle, takže na přestavbu tý mašinky absolutně není čas. Stojí tedy vedle ostatních mašinek a čeká, jestli na ni někdy přijde řada.

Pokud jde o mou opravnu, ano, musel jsem ji přestěhovat z původních prostor pryč, protože pan majitel objektu se zbláznil a napadlo ho, že celý objekt prodá. Nakonec jsem ho ukecal že neprodal, ale i tak jsem se musel přestěhovat, ale jen o 10 metrů vedle, do vedlejších dveří, a namísto dvou místností mám nyní jen jednu, zato ale hezčí, s opravenými omítkami, novou elektroinstalací, prostě po kompletní generálce. Adresa provozovny se nezměnila a dál funguju jako dřív, jen prostě v menším prostoru.

Dýda
www.tvdyda.com
Neniu

#19 Příspěvek od Neniu »

Děkuji všem rozumným diskutujícím i majiteli přístroje za vysvětlení :-) Je vidět, že kdo tipoval šumový generátor, měl pravdu.
Jsem na cestě k šípku.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“