Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Jo, mám to na raspíčku, ale funkčnost je taková polovičatá. Při přehrávání z domácího NASu OK, ale na internetové použití nic moc. Pustit si nějaké video z PrimaPlay je utrpení, raději zapínám velké PC. Navíc mi to z nějakého důvodu přestalo vidět připojené USB úložiště. Nevím proč, zatím jsem neřešil. Mám model B+
potřeboval bych polopaticky poradit . Na raspberry PI 2 mám kodi. A chci aby mi automaticky při startu spustil stream z ip kamery. Mám stream soubor "rtsp.strm", který když spustím z videoknihovny tak funguje. Ale nějaké tutoriály co jsem objevil odkazují zřemě ještě na staré xbmc a moje znalosti jsou v této věci mizivé, nenacházím složky ani umístění na které odkazují. . Pomohl by mi někdo s implementací? předem děkuji.