TV CRT Colortron 4100A - nejde obraz
Moderátor: Moderátoři
samponek píše:Opraváři budou do bastlířů kopat vždycky, bastlíři jsou nejnižší kasta.
Bastlířům jde o to , aby věci fungovaly, třeba už jen pro radost. opravářům je to jedno. Tím nemyslím zrovna kokuna, ale obecně.
Opravář sleduje jenom peněženku, bastlíř takhle nepřemýšlí.
samponek píše:Snažím se lidem v dobré víře pomoci a nic jiného za tím nesleduji, ostatním to nepasuje. Dobrý skutek po zásluze potrestán. Už to tu několikrát bylo http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ic&t=71470
Soukromé zprávy už zakázáné mám, dáš nebo navrhneš mi BAN ?
Šampone - tebou odkazované vlákno je bohužel zamknuté - možná by stálo zato, aby ho admini odemkli (část tohoto přesunout do něj) a pokračovalo by se tam.
S tvými názory na EB a její fungování jsi naprosto vedle - to že do tebe někdo "kope", není žádná daň za "nováčkovství", ale "kopu(ou)" do tebe pro tvé názory.
Naopak - nováčkům se tady vždy pomáhalo !!!!!
Doporučuji ti, aby sis pročetl celé toto vlákno
Přispíval (a radil) jsem v něm i já a přestože jsem v té době byl už cca 4 roky v penzi, tak si i do mně "kopli" kolegové-servisáci - asi právem.
Přestože vlákno je už více než 6 let staré, tak ještě stále platí to, o čem se v něm píše. Možná o to více, o kolik je nyní méně práce.
Možná až si ho pročteš, tak trochu své názory přehodnotíš -
Servis na kšeft za prachy nedělám a myslím si, že se to dneska ani nemůže vyplatit. Proto lidem neradím, aby kupovali do starých tv nové díly. Myslím si, že kdyby michalb9 chtěl do Colortron 4001 investovat 3000 a chtěl tam trafo nové, dávno by to odnesl do servisu.
Když za mnou někdo přijde, že mu zhasla televiza, vyměním mu kondík, nebo mosfet a odpor z šuplíku. Když to naskočí, člověk je rád a příště mě donese jedny cigarety. Když ne, jde to do šmelcu. Kdybych si řekl 500, tak tě každý pomluví, když navíc vidí, že to bylo na dvacet minut.